Hjerte, svin, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Indmad
Hjerte, svin, råt
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
62.9 %
Fedt, total
35.6 %
Kulhydrat, total
1.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 15%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
455
kJ
Protein, total
17
g
total-N
2.7
g
Fedt, total
4.3
g
mættede fedtsyrer
1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.9
g
polyumætt. fedtsyrer
1.5
g
Kulhydrat, total
0.4
g
kulhydrat, tilgængelig
0.4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
78.6
g
Vitaminer
A-vitamin
6
RE
Retinol
6
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.513
μg
D3 cholecalciferol
0.078
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.087
μg
E-vitamin
0.2
aTE
alfa-tokoferol
0.2
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.44
mg
B2-vitamin, riboflavin
1
mg
Niacin
9.83
NE
niacin
6.5
mg
tryptofans bidrag
3.33
mg
B6-vitamin
0.438
mg
Pantothensyre
2.5
mg
Biotin
18.2
μg
Folat
9
μg
B12-vitamin
2.7
μg
C-vitamin
3
mg
Mineraler
Natrium, Na
107
mg
Kalium, K
298
mg
Calcium, Ca
5.29
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
204
mg
Jern, Fe
6
mg
Kobber, Cu
0.41
mg
Zink, Zn
2.1
mg
Jod, I
1.1
μg
Mangan, Mn
0.038
mg
Chrom, Cr
1
μg
Selen, Se
12.1
μg
Nikkel, Ni
1
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0.4
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.569
g
C18:0
0.427
g
C20:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.854
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.711
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0.482
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.996
g
Sum monoumættede
0.854
g
Sum polyumættede
1.48
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.19
g
Cholesterol
Cholesterol
131
mg
Aminosyrer
Isoleucin
760
mg
Leucin
1400
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
410
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
680
mg
Tyrosin
600
mg
Threonin
730
mg
Tryptofan
200
mg
Valin
930
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
440
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1500
mg
Glutaminsyre
2400
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
840
mg
Serin
790
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0080