Skrubbe, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Saltvandsfisk
Skrubbe, rå
Platichtys flesus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
83.5 %
Fedt, total
16.5 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 67%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
367
kJ
Protein, total
18.1
g
total-N
2.9
g
Fedt, total
1.6
g
mættede fedtsyrer
0.3
g
monoumætt. fedtsyrer
0.5
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.2
g
Vand
79.3
g
Vitaminer
A-vitamin
9
RE
Retinol
9
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.8
μg
E-vitamin
1
aTE
alfa-tokoferol
1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.22
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.21
mg
Niacin
5.33
NE
niacin
3
mg
tryptofans bidrag
2.33
mg
B6-vitamin
0.25
mg
Pantothensyre
0.68
mg
Biotin
1.2
μg
Folat
15
μg
B12-vitamin
3
μg
C-vitamin
1
mg
Mineraler
Natrium, Na
65
mg
Kalium, K
394
mg
Calcium, Ca
35
mg
Magnesium, Mg
27
mg
Phosphor, P
182
mg
Jern, Fe
0.3
mg
Kobber, Cu
0.036
mg
Zink, Zn
0.78
mg
Jod, I
15.5
μg
Mangan, Mn
0.04
mg
Chrom, Cr
0.821
μg
Selen, Se
20.4
μg
Nikkel, Ni
2.91
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.266
g
C18:0
0
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.266
g
C18:1, n-9
0.266
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0.266
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0.266
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.266
g
Sum monoumættede
0.531
g
Sum polyumættede
0.531
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.532
g
Sum n-6 fedtsyrer
0
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
46
mg
Aminosyrer
Isoleucin
900
mg
Leucin
1400
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
520
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
700
mg
Tyrosin
670
mg
Threonin
780
mg
Tryptofan
140
mg
Valin
990
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
410
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2300
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
670
mg
Serin
840
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0268