Skinkemignon, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Skinkemignon, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total67.9 %
   Fedt, total32.1 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi494kJ
Protein, total19.9g
   total-N3.18g
Fedt, total4.2g
   mættede fedtsyrer1.54g
   monoumætt. fedtsyrer1.78g
   polyumætt. fedtsyrer0.47g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand75.3g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
D-vitamin0.51μg
   D3 cholecalciferol0.07μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.09μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.81mg
B2-vitamin, riboflavin0.21mg
Niacin6.97NE
   niacin3.3mg
   tryptofans bidrag3.67mg
B6-vitamin0.31mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin2.6μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na66mg
Kalium, K280mg
Calcium, Ca6mg
Magnesium, Mg18mg
Phosphor, P175mg
Jern, Fe0.66mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn0.014mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C10:00.004g
C12:00.006g
C14:00.064g
C16:00.95g
C18:00.51g
C20:00.01g
C16:1, n-70.1g
C18:1, n-91.49g
C18:1, n-70.16g
C20:1, n-110.031g
C18:2, n-60.43g
C18:3, n-30.039g
Andre fedtsyrer0.061g

Fedtsyresummer
Sum mættede1.54g
Sum monoumættede1.78g
Sum polyumættede0.47g
Sum n-3 fedtsyrer0.039g
Sum n-6 fedtsyrer0.43g
Transfedtsyrer, total0.019g

Cholesterol
Cholesterol61mg

Aminosyrer
Isoleucin950mg
Leucin1430mg
Lysin1750mg
Methionin480mg
Cystin130mg
Phenylalanin730mg
Tyrosin670mg
Threonin830mg
Tryptofan220mg
Valin1050mg
Arginin1180mg
Histidin730mg
Alanin1180mg
Asparaginsyre1750mg
Glutaminsyre2580mg
Glycin1020mg
Prolin800mg
Serin760mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5012