Skinkemignon, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Skinkemignon, rå
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
67.9 %
Fedt, total
32.1 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
494
kJ
Protein, total
19.9
g
total-N
3.18
g
Fedt, total
4.2
g
mættede fedtsyrer
1.54
g
monoumætt. fedtsyrer
1.78
g
polyumætt. fedtsyrer
0.47
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
75.3
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
D-vitamin
0.51
μg
D3 cholecalciferol
0.07
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.09
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.81
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.21
mg
Niacin
6.97
NE
niacin
3.3
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.31
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
66
mg
Kalium, K
280
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
18
mg
Phosphor, P
175
mg
Jern, Fe
0.66
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.004
g
C12:0
0.006
g
C14:0
0.064
g
C16:0
0.95
g
C18:0
0.51
g
C20:0
0.01
g
C16:1, n-7
0.1
g
C18:1, n-9
1.49
g
C18:1, n-7
0.16
g
C20:1, n-11
0.031
g
C18:2, n-6
0.43
g
C18:3, n-3
0.039
g
Andre fedtsyrer
0.061
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.54
g
Sum monoumættede
1.78
g
Sum polyumættede
0.47
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.039
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.43
g
Transfedtsyrer, total
0.019
g
Cholesterol
Cholesterol
61
mg
Aminosyrer
Isoleucin
950
mg
Leucin
1430
mg
Lysin
1750
mg
Methionin
480
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
730
mg
Tyrosin
670
mg
Threonin
830
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
1050
mg
Arginin
1180
mg
Histidin
730
mg
Alanin
1180
mg
Asparaginsyre
1750
mg
Glutaminsyre
2580
mg
Glycin
1020
mg
Prolin
800
mg
Serin
760
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5012