Svinekød, halssnitte, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, halssnitte, rå
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
8.8 %
Fedt, total
91.2 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
2074
kJ
Protein, total
11
g
total-N
1.8
g
Fedt, total
51
g
mættede fedtsyrer
20.3
g
monoumætt. fedtsyrer
22.9
g
polyumætt. fedtsyrer
3.8
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.5
g
Vand
36.3
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
1.08
μg
D3 cholecalciferol
0.34
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.148
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.23
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.15
mg
Niacin
3.8
NE
niacin
1.8
mg
tryptofans bidrag
2
mg
B6-vitamin
0.175
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
1.5
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
56
mg
Kalium, K
180
mg
Calcium, Ca
4
mg
Magnesium, Mg
12
mg
Phosphor, P
100
mg
Jern, Fe
0.48
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
0.7
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.764
g
C15:0
0
g
C16:0
12.9
g
C17:0
0
g
C18:0
6.59
g
C16:1, n-7
1.62
g
C18:1, n-9
20.9
g
C20:1, n-11
0.334
g
C18:2, n-6
3.48
g
C18:3, n-3
0.287
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
20.3
g
Sum monoumættede
22.9
g
Sum polyumættede
3.76
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.287
g
Sum n-6 fedtsyrer
3.48
g
Transfedtsyrer, total
0.094
g
Cholesterol
Cholesterol
80
mg
Aminosyrer
Isoleucin
550
mg
Leucin
900
mg
Lysin
970
mg
Methionin
330
mg
Cystin
72
mg
Phenylalanin
410
mg
Tyrosin
370
mg
Threonin
490
mg
Tryptofan
120
mg
Valin
550
mg
Arginin
690
mg
Histidin
350
mg
Alanin
690
mg
Asparaginsyre
950
mg
Glutaminsyre
1600
mg
Glycin
530
mg
Prolin
410
mg
Serin
390
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0371