Rugbrød, mørkt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Rugbrød, mørkt
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
10.2 %
Fedt, total
5.2 %
Kulhydrat, total
84.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
873
kJ
Protein, total
5.7
g
total-N
1
g
Fedt, total
1.3
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
47.4
g
kulhydrat, tilgængelig
38.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
8.6
g
Alkohol
0
g
Aske
2.3
g
Vand
44.8
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.2
aTE
alfa-tokoferol
0.2
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.191
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.069
mg
Niacin
1.13
NE
niacin
0.85
mg
tryptofans bidrag
1.13
mg
B6-vitamin
0.161
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
4.7
μg
Folat
27
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
512
mg
Kalium, K
273
mg
Calcium, Ca
38.1
mg
Magnesium, Mg
53.2
mg
Phosphor, P
156
mg
Jern, Fe
1.7
mg
Kobber, Cu
0.17
mg
Zink, Zn
1.49
mg
Jod, I
22
μg
Mangan, Mn
1.2
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
1.27
μg
Nikkel, Ni
6.3
μg
Kulhydrater
Fructose
0.38
g
Glucose
0.52
g
Lactose
0
g
Maltose
2.27
g
Saccharose
0.61
g
Sukkerarter, ialt
3.78
g
Stivelse
32
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.184
g
C18:0
0.016
g
C20:0
0
g
C22:0
0.001
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.003
g
C18:1, n-9
0.227
g
C18:1, n-7
0.018
g
C20:1, n-11
0.012
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.512
g
C18:3, n-3
0.089
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.202
g
Sum monoumættede
0.261
g
Sum polyumættede
0.601
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.089
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.512
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
240
mg
Leucin
400
mg
Lysin
210
mg
Methionin
93
mg
Cystin
88
mg
Phenylalanin
270
mg
Tyrosin
120
mg
Threonin
210
mg
Tryptofan
68
mg
Valin
330
mg
Arginin
260
mg
Histidin
140
mg
Alanin
290
mg
Asparaginsyre
400
mg
Glutaminsyre
1300
mg
Glycin
280
mg
Prolin
540
mg
Serin
270
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0536