Skinke, kogt, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Skinke, kogt, konserves
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
56.5 %
Fedt, total
43.5 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
467
kJ
Protein, total
15.7
g
total-N
2.5
g
Fedt, total
5.4
g
mættede fedtsyrer
2
g
monoumætt. fedtsyrer
2.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4.2
g
Vand
74.7
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.524
μg
D3 cholecalciferol
0.084
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.088
μg
E-vitamin
0.08
aTE
alfa-tokoferol
0.08
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.52
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.25
mg
Niacin
6.73
NE
niacin
3.9
mg
tryptofans bidrag
2.83
mg
B6-vitamin
0.27
mg
Pantothensyre
0.44
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
2.1
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1310
mg
Kalium, K
281
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
19
mg
Phosphor, P
200
mg
Jern, Fe
0.87
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
1.9
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.012
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
12.1
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.075
g
C15:0
0
g
C16:0
1.3
g
C17:0
0
g
C18:0
0.579
g
C16:1, n-7
0.19
g
C18:1, n-9
2.22
g
C20:1, n-11
0.029
g
C18:2, n-6
0.475
g
C18:3, n-3
0
g
C20:4, n-6
0.045
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.96
g
Sum monoumættede
2.44
g
Sum polyumættede
0.52
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.52
g
Transfedtsyrer, total
0.01
g
Cholesterol
Cholesterol
47
mg
Aminosyrer
Isoleucin
780
mg
Leucin
1200
mg
Lysin
1400
mg
Methionin
400
mg
Cystin
110
mg
Phenylalanin
580
mg
Tyrosin
530
mg
Threonin
680
mg
Tryptofan
170
mg
Valin
850
mg
Arginin
930
mg
Histidin
600
mg
Alanin
900
mg
Asparaginsyre
1400
mg
Glutaminsyre
2100
mg
Glycin
730
mg
Prolin
580
mg
Serin
630
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0248