Skinke, røget - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Skinke, røget
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
49.4 %
Fedt, total
50.6 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 15%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
964
kJ
Protein, total
28.4
g
total-N
4.5
g
Fedt, total
13
g
mættede fedtsyrer
4.7
g
monoumætt. fedtsyrer
5.9
g
polyumætt. fedtsyrer
1.3
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
6
g
Vand
52.6
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.617
μg
D3 cholecalciferol
0.127
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.098
μg
E-vitamin
0.03
aTE
alfa-tokoferol
0.03
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.41
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.19
mg
Niacin
8.73
NE
niacin
3.4
mg
tryptofans bidrag
5.33
mg
B6-vitamin
0.4
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
1.5
μg
B12-vitamin
1
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
2405
mg
Kalium, K
256
mg
Calcium, Ca
5.16
mg
Magnesium, Mg
20
mg
Phosphor, P
275
mg
Jern, Fe
0.9
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1.2
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
12.1
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.181
g
C15:0
0
g
C16:0
3.16
g
C17:0
0
g
C18:0
1.4
g
C16:1, n-7
0.459
g
C18:1, n-9
5.37
g
C20:1, n-11
0.072
g
C18:2, n-6
1.15
g
C18:3, n-3
0
g
C20:4, n-6
0.109
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
4.74
g
Sum monoumættede
5.9
g
Sum polyumættede
1.26
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.26
g
Transfedtsyrer, total
0.024
g
Cholesterol
Cholesterol
88
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1500
mg
Leucin
2200
mg
Lysin
2500
mg
Methionin
770
mg
Cystin
240
mg
Phenylalanin
1100
mg
Tyrosin
1000
mg
Threonin
1300
mg
Tryptofan
320
mg
Valin
1600
mg
Arginin
1800
mg
Histidin
1000
mg
Alanin
1800
mg
Asparaginsyre
2600
mg
Glutaminsyre
4000
mg
Glycin
1600
mg
Prolin
1200
mg
Serin
1200
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0249