Fladbrød - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Fladbrød
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
9.3 %
Fedt, total
5.2 %
Kulhydrat, total
85.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1526
kJ
Protein, total
9.1
g
total-N
1.6
g
Fedt, total
2.3
g
mættede fedtsyrer
0.3
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
1
g
Kulhydrat, total
84
g
kulhydrat, tilgængelig
68.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
15.8
g
Alkohol
0
g
Aske
1.8
g
Vand
3
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.64
aTE
B1-vitamin, thiamin
0.34
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.15
mg
Niacin
2.17
NE
niacin
1.3
mg
tryptofans bidrag
2.17
mg
B6-vitamin
0.293
mg
Folat
128
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
484
mg
Kalium, K
480
mg
Calcium, Ca
45
mg
Magnesium, Mg
104
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
3.2
mg
Zink, Zn
2.2
mg
Jod, I
22
μg
Selen, Se
6.6
μg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C15:0
0
g
C16:0
0.296
g
C17:0
0
g
C18:0
0.016
g
C20:0
0.013
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.008
g
C18:1, n-9
0.246
g
C20:1, n-11
0.007
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.955
g
C18:3, n-3
0.066
g
C20:4, n-6
0.003
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.325
g
Sum monoumættede
0.261
g
Sum polyumættede
1.02
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.066
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.958
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
370
mg
Leucin
650
mg
Lysin
320
mg
Methionin
150
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
450
mg
Tyrosin
260
mg
Threonin
300
mg
Tryptofan
130
mg
Valin
500
mg
Arginin
480
mg
Histidin
240
mg
Alanin
400
mg
Asparaginsyre
530
mg
Glutaminsyre
260
mg
Glycin
420
mg
Prolin
910
mg
Serin
480
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1016