Flûte, groft, industrifremstillet - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Flûte, groft, industrifremstillet
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
11.5 %
Fedt, total
11.7 %
Kulhydrat, total
76.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1129
kJ
Protein, total
7.9
g
total-N
1.4
g
Fedt, total
3.6
g
mættede fedtsyrer
1.3
g
monoumætt. fedtsyrer
1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.9
g
Kulhydrat, total
53
g
kulhydrat, tilgængelig
48.6
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
4.4
g
Alkohol
0
g
Aske
1.7
g
Vand
34
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.5
aTE
B1-vitamin, thiamin
0.19
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.073
mg
Niacin
1.4
NE
niacin
1.6
mg
tryptofans bidrag
1.4
mg
B6-vitamin
0.1
mg
Pantothensyre
0.39
mg
Biotin
2.8
μg
Folat
44
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
444
mg
Kalium, K
168
mg
Calcium, Ca
29
mg
Magnesium, Mg
30
mg
Phosphor, P
117
mg
Jern, Fe
1.2
mg
Kobber, Cu
0.14
mg
Zink, Zn
0.86
mg
Jod, I
21
μg
Mangan, Mn
0.69
mg
Chrom, Cr
2.3
μg
Selen, Se
2.1
μg
Nikkel, Ni
3.5
μg
Kulhydrater
Stivelse
45
g
Fedtsyrer
C8:0
0.035
g
C10:0
0.026
g
C12:0
0.14
g
C14:0
0.1
g
C16:0
0.89
g
C18:0
0.093
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C16:1, n-7
0.007
g
C18:1, n-9
0.92
g
C18:1, n-7
0.045
g
C20:1, n-11
0.02
g
C18:2, n-6
0.78
g
C18:3, n-3
0.12
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.28
g
Sum monoumættede
0.992
g
Sum polyumættede
0.9
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.12
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.78
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1313