Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
82.2 %
Fedt, total
17.8 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
426
kJ
Protein, total
20.7
g
total-N
3.31
g
Fedt, total
2
g
mættede fedtsyrer
0.73
g
monoumætt. fedtsyrer
0.85
g
polyumætt. fedtsyrer
0.23
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
60.8
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.48
μg
D3 cholecalciferol
0.06
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.08
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.81
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.21
mg
Niacin
7.13
NE
niacin
3.3
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.31
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
66
mg
Kalium, K
280
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
18
mg
Phosphor, P
175
mg
Jern, Fe
0.66
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.002
g
C12:0
0.003
g
C14:0
0.03
g
C16:0
0.45
g
C18:0
0.24
g
C20:0
0.005
g
C16:1, n-7
0.049
g
C18:1, n-9
0.71
g
C18:1, n-7
0.074
g
C20:1, n-11
0.015
g
C18:2, n-6
0.21
g
C18:3, n-3
0.018
g
Andre fedtsyrer
0.029
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.73
g
Sum monoumættede
0.85
g
Sum polyumættede
0.23
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.018
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.21
g
Transfedtsyrer, total
0.009
g
Cholesterol
Cholesterol
60
mg
Aminosyrer
Isoleucin
990
mg
Leucin
1490
mg
Lysin
1820
mg
Methionin
500
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
760
mg
Tyrosin
700
mg
Threonin
860
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1090
mg
Arginin
1220
mg
Histidin
760
mg
Alanin
1220
mg
Asparaginsyre
1820
mg
Glutaminsyre
2680
mg
Glycin
1060
mg
Prolin
830
mg
Serin
790
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0918