Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
39.8 %
Fedt, total
60.2 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
757
kJ
Protein, total
18
g
total-N
2.9
g
Fedt, total
12.2
g
mættede fedtsyrer
4.4
g
monoumætt. fedtsyrer
5
g
polyumætt. fedtsyrer
1.9
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
69.6
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.81
μg
D3 cholecalciferol
0.16
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.13
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.731
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.21
mg
Niacin
6.97
NE
niacin
3.8
mg
tryptofans bidrag
3.17
mg
B6-vitamin
0.251
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
4.4
μg
B12-vitamin
0.835
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
82
mg
Kalium, K
400
mg
Calcium, Ca
7
mg
Magnesium, Mg
20.4
mg
Phosphor, P
180
mg
Jern, Fe
0.997
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
2.66
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.013
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
9.7
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.169
g
C15:0
0
g
C16:0
2.79
g
C17:0
0
g
C18:0
1.44
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.254
g
C18:1, n-9
4.65
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.085
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
1.52
g
C18:3, n-3
0.169
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
4.4
g
Sum monoumættede
4.99
g
Sum polyumættede
1.86
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.169
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.52
g
Transfedtsyrer, total
0.022
g
Cholesterol
Cholesterol
60
mg
Aminosyrer
Isoleucin
870
mg
Leucin
1300
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
460
mg
Cystin
120
mg
Phenylalanin
660
mg
Tyrosin
610
mg
Threonin
750
mg
Tryptofan
190
mg
Valin
950
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
660
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1600
mg
Glutaminsyre
2500
mg
Glycin
890
mg
Prolin
690
mg
Serin
720
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0381