Grønne ærter, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Bælgplanter
Grønne ærter, dybfrost
Pisum sativum L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
28.7 %
Fedt, total
7.4 %
Kulhydrat, total
64 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
318
kJ
Protein, total
6.1
g
total-N
1
g
Fedt, total
0.7
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
13.6
g
kulhydrat, tilgængelig
8.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
4.7
g
Alkohol
0
g
Aske
0.7
g
Vand
79.5
g
Vitaminer
A-vitamin
29.8
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
357
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.03
aTE
alfa-tokoferol
0.03
mg
K-vitamin
70
μg
B1-vitamin, thiamin
0.283
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.098
mg
Niacin
2.57
NE
niacin
1.71
mg
tryptofans bidrag
0.867
mg
B6-vitamin
0.077
mg
Pantothensyre
0.315
mg
Biotin
3
μg
Folat
121
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
19.3
mg
L-ascorbinsyre
19.3
mg
Mineraler
Natrium, Na
2
mg
Kalium, K
163
mg
Calcium, Ca
35
mg
Magnesium, Mg
25.8
mg
Phosphor, P
91.8
mg
Jern, Fe
1.35
mg
Kobber, Cu
0.17
mg
Zink, Zn
0.89
mg
Jod, I
0.15
μg
Mangan, Mn
0.37
mg
Chrom, Cr
1.4
μg
Selen, Se
1.02
μg
Nikkel, Ni
22
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
4.7
g
Fedtsyrer
C16:0
0.12
g
C18:0
0.008
g
C18:1, n-9
0.048
g
C18:2, n-6
0.32
g
C18:3, n-3
0.064
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.128
g
Sum monoumættede
0.048
g
Sum polyumættede
0.384
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.064
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.32
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
220
mg
Leucin
330
mg
Lysin
360
mg
Methionin
49
mg
Cystin
18
mg
Phenylalanin
210
mg
Tyrosin
130
mg
Threonin
240
mg
Tryptofan
52
mg
Valin
260
mg
Arginin
720
mg
Histidin
90
mg
Alanin
380
mg
Asparaginsyre
440
mg
Glutaminsyre
730
mg
Glycin
180
mg
Prolin
190
mg
Serin
220
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0343