Torsk, filet, paneret, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Torsk, filet, paneret, rå

Gadus morhua
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total54.3 %
   Fedt, total6.2 %
   Kulhydrat, total39.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi486kJ
Protein, total15.7g
   total-N2.5g
Fedt, total0.8g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.5g
Kulhydrat, total11.4g
   kulhydrat, tilgængelig10.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0.5g
Alkohol0g
Aske1.3g
Vand70.8g

Vitaminer
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.17mg
B2-vitamin, riboflavin0.07mg
Niacin1.2NE
   niacin1.2mg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na134mg
Kalium, K305mg
Calcium, Ca10.5mg
Magnesium, Mg27.2mg
Phosphor, P167mg
Jern, Fe0.668mg
Kobber, Cu0.038mg
Zink, Zn0.4mg
Jod, I114μg
Mangan, Mn0.104mg
Selen, Se29μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g

Fedtsyrer
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00.104g
C18:00g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90.104g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.208g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30.104g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30.208g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.104g
Sum monoumættede0.104g
Sum polyumættede0.52g
Sum n-3 fedtsyrer0.312g
Sum n-6 fedtsyrer0.208g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol43mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0889