Torsk, filet, paneret, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Torsk, filet, paneret, rå
Gadus morhua
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
54.3 %
Fedt, total
6.2 %
Kulhydrat, total
39.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
486
kJ
Protein, total
15.7
g
total-N
2.5
g
Fedt, total
0.8
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
11.4
g
kulhydrat, tilgængelig
10.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.5
g
Alkohol
0
g
Aske
1.3
g
Vand
70.8
g
Vitaminer
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.17
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.07
mg
Niacin
1.2
NE
niacin
1.2
mg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
134
mg
Kalium, K
305
mg
Calcium, Ca
10.5
mg
Magnesium, Mg
27.2
mg
Phosphor, P
167
mg
Jern, Fe
0.668
mg
Kobber, Cu
0.038
mg
Zink, Zn
0.4
mg
Jod, I
114
μg
Mangan, Mn
0.104
mg
Selen, Se
29
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.104
g
C18:0
0
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.104
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.208
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0.104
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0.208
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.104
g
Sum monoumættede
0.104
g
Sum polyumættede
0.52
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.312
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.208
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
43
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0889