Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
42.3 %
Fedt, total
57.7 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
791
kJ
Protein, total
20
g
total-N
3.2
g
Fedt, total
12.2
g
mættede fedtsyrer
4.9
g
monoumætt. fedtsyrer
5.5
g
polyumætt. fedtsyrer
0.9
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
67.1
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.607
μg
D3 cholecalciferol
0.122
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.097
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.81
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.195
mg
Niacin
7.4
NE
niacin
3.9
mg
tryptofans bidrag
3.5
mg
B6-vitamin
0.37
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
2.1
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
83
mg
Kalium, K
400
mg
Calcium, Ca
7
mg
Magnesium, Mg
26
mg
Phosphor, P
195
mg
Jern, Fe
0.71
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1.1
μg
Mangan, Mn
0.013
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
10.8
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.183
g
C15:0
0
g
C16:0
3.1
g
C17:0
0
g
C18:0
1.58
g
C16:1, n-7
0.389
g
C18:1, n-9
5
g
C20:1, n-11
0.08
g
C18:2, n-6
0.831
g
C18:3, n-3
0.068
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
4.85
g
Sum monoumættede
5.47
g
Sum polyumættede
0.899
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.068
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.831
g
Transfedtsyrer, total
0.022
g
Cholesterol
Cholesterol
65
mg
Aminosyrer
Isoleucin
960
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
510
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
740
mg
Tyrosin
670
mg
Threonin
830
mg
Tryptofan
210
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
740
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2700
mg
Glycin
990
mg
Prolin
770
mg
Serin
800
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0380