Svinefilet, helt afpudset, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinefilet, helt afpudset, rå
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
83.9 %
Fedt, total
16.1 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
448
kJ
Protein, total
22.2
g
total-N
3.6
g
Fedt, total
1.9
g
mættede fedtsyrer
0.8
g
monoumætt. fedtsyrer
0.9
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
74.7
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.485
μg
D3 cholecalciferol
0.065
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.084
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.81
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.195
mg
Niacin
7.9
NE
niacin
3.9
mg
tryptofans bidrag
4
mg
B6-vitamin
0.37
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
2.1
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
83
mg
Kalium, K
400
mg
Calcium, Ca
7
mg
Magnesium, Mg
26
mg
Phosphor, P
195
mg
Jern, Fe
0.71
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1.1
μg
Mangan, Mn
0.013
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.029
g
C15:0
0
g
C16:0
0.483
g
C17:0
0
g
C18:0
0.245
g
C16:1, n-7
0.06
g
C18:1, n-9
0.78
g
C20:1, n-11
0.012
g
C18:2, n-6
0.129
g
C18:3, n-3
0.01
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.757
g
Sum monoumættede
0.852
g
Sum polyumættede
0.139
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.01
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.129
g
Transfedtsyrer, total
0.003
g
Cholesterol
Cholesterol
61
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
1700
mg
Lysin
2000
mg
Methionin
570
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
820
mg
Tyrosin
750
mg
Threonin
960
mg
Tryptofan
240
mg
Valin
1200
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
850
mg
Alanin
1300
mg
Asparaginsyre
2000
mg
Glutaminsyre
2900
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
820
mg
Serin
890
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0927