Sigtebrød - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Sigtebrød
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
11.2 %
Fedt, total
11.1 %
Kulhydrat, total
77.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1054
kJ
Protein, total
7.2
g
total-N
1.3
g
Fedt, total
3.2
g
mættede fedtsyrer
0.4
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
1.5
g
Kulhydrat, total
49.9
g
kulhydrat, tilgængelig
46
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.9
g
Alkohol
0
g
Aske
1.8
g
Vand
37.7
g
Vitaminer
A-vitamin
5.5
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
66
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.25
aTE
alfa-tokoferol
0.25
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.182
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.084
mg
Niacin
1.27
NE
niacin
0.7
mg
tryptofans bidrag
1.27
mg
B6-vitamin
0.074
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
3
μg
Folat
41.6
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
453
mg
Kalium, K
136
mg
Calcium, Ca
44.3
mg
Magnesium, Mg
20.4
mg
Phosphor, P
128
mg
Jern, Fe
1.19
mg
Kobber, Cu
0.12
mg
Zink, Zn
0.654
mg
Jod, I
2.6
μg
Chrom, Cr
7.2
μg
Selen, Se
2.18
μg
Nikkel, Ni
7.93
μg
Kulhydrater
Fructose
0.1
g
Glucose
0.05
g
Lactose
0
g
Maltose
1.37
g
Saccharose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
1.57
g
Fedtsyrer
C16:0
0.394
g
C18:0
0.001
g
C18:1, n-9
0.309
g
C18:2, n-6
1.36
g
C18:3, n-3
0.186
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.395
g
Sum monoumættede
0.309
g
Sum polyumættede
1.54
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.186
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.36
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
310
mg
Leucin
540
mg
Lysin
230
mg
Methionin
110
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
360
mg
Tyrosin
150
mg
Threonin
230
mg
Tryptofan
76
mg
Valin
390
mg
Arginin
330
mg
Histidin
160
mg
Alanin
280
mg
Asparaginsyre
430
mg
Glutaminsyre
2300
mg
Glycin
310
mg
Prolin
800
mg
Serin
380
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0538