Svinekød, nakkekam med svær, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, nakkekam med svær, rå
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
24.7 %
Fedt, total
75.3 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1113
kJ
Protein, total
16.5
g
total-N
2.6
g
Fedt, total
22.5
g
mættede fedtsyrer
9
g
monoumætt. fedtsyrer
10.1
g
polyumætt. fedtsyrer
1.7
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
60.6
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.73
μg
D3 cholecalciferol
0.18
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.11
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.53
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.22
mg
Niacin
5.9
NE
niacin
2.9
mg
tryptofans bidrag
3
mg
B6-vitamin
0.27
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
1.5
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
62
mg
Kalium, K
230
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
16
mg
Phosphor, P
150
mg
Jern, Fe
0.89
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.013
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
8.9
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.337
g
C15:0
0
g
C16:0
5.71
g
C17:0
0
g
C18:0
2.91
g
C16:1, n-7
0.716
g
C18:1, n-9
9.23
g
C20:1, n-11
0.148
g
C18:2, n-6
1.53
g
C18:3, n-3
0.126
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.95
g
Sum monoumættede
10.1
g
Sum polyumættede
1.66
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.126
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.53
g
Transfedtsyrer, total
0.041
g
Cholesterol
Cholesterol
66
mg
Aminosyrer
Isoleucin
790
mg
Leucin
1200
mg
Lysin
1500
mg
Methionin
400
mg
Cystin
110
mg
Phenylalanin
610
mg
Tyrosin
550
mg
Threonin
690
mg
Tryptofan
180
mg
Valin
870
mg
Arginin
980
mg
Histidin
610
mg
Alanin
980
mg
Asparaginsyre
1500
mg
Glutaminsyre
2100
mg
Glycin
850
mg
Prolin
660
mg
Serin
630
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0382