Svinekød, uspec., magert, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, uspec., magert, råt
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
76.6 %
Fedt, total
23.4 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
485
kJ
Protein, total
22
g
total-N
3.5
g
Fedt, total
3
g
mættede fedtsyrer
1.2
g
monoumætt. fedtsyrer
1.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.3
g
Vand
73.9
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.496
μg
D3 cholecalciferol
0.071
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.085
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
1.07
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.31
mg
Niacin
8.2
NE
niacin
4.2
mg
tryptofans bidrag
4
mg
B6-vitamin
0.4
mg
Pantothensyre
0.79
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
2.1
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
100
mg
Kalium, K
480
mg
Calcium, Ca
9
mg
Magnesium, Mg
33
mg
Phosphor, P
276
mg
Jern, Fe
1.07
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
5.8
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.045
g
C15:0
0
g
C16:0
0.761
g
C17:0
0
g
C18:0
0.388
g
C16:1, n-7
0.096
g
C18:1, n-9
1.23
g
C20:1, n-11
0.019
g
C18:2, n-6
0.204
g
C18:3, n-3
0.017
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.19
g
Sum monoumættede
1.35
g
Sum polyumættede
0.221
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.017
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.204
g
Transfedtsyrer, total
0.006
g
Cholesterol
Cholesterol
61
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
1700
mg
Lysin
2000
mg
Methionin
560
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
810
mg
Tyrosin
740
mg
Threonin
950
mg
Tryptofan
240
mg
Valin
1200
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
850
mg
Alanin
1300
mg
Asparaginsyre
2000
mg
Glutaminsyre
2900
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
810
mg
Serin
880
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0286