Svinekød, uspec., magert, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, uspec., magert, råt

Sus scrofa
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total76.6 %
   Fedt, total23.4 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi485kJ
Protein, total22g
   total-N3.5g
Fedt, total3g
   mættede fedtsyrer1.2g
   monoumætt. fedtsyrer1.3g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.3g
Vand73.9g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.496μg
   D3 cholecalciferol0.071μg
   25-hydroxycholecalciferol0.085μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin1.07mg
B2-vitamin, riboflavin0.31mg
Niacin8.2NE
   niacin4.2mg
   tryptofans bidrag4mg
B6-vitamin0.4mg
Pantothensyre0.79mg
Biotin2.6μg
Folat2.1μg
B12-vitamin0.65μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na100mg
Kalium, K480mg
Calcium, Ca9mg
Magnesium, Mg33mg
Phosphor, P276mg
Jern, Fe1.07mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn0.014mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se5.8μg
Nikkel, Ni2.5μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.045g
C15:00g
C16:00.761g
C17:00g
C18:00.388g
C16:1, n-70.096g
C18:1, n-91.23g
C20:1, n-110.019g
C18:2, n-60.204g
C18:3, n-30.017g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede1.19g
Sum monoumættede1.35g
Sum polyumættede0.221g
Sum n-3 fedtsyrer0.017g
Sum n-6 fedtsyrer0.204g
Transfedtsyrer, total0.006g

Cholesterol
Cholesterol61mg

Aminosyrer
Isoleucin1100mg
Leucin1700mg
Lysin2000mg
Methionin560mg
Cystin150mg
Phenylalanin810mg
Tyrosin740mg
Threonin950mg
Tryptofan240mg
Valin1200mg
Arginin1300mg
Histidin850mg
Alanin1300mg
Asparaginsyre2000mg
Glutaminsyre2900mg
Glycin1000mg
Prolin810mg
Serin880mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0286