Kødpølse - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Kødpølse
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
15.7 %
Fedt, total
78.9 %
Kulhydrat, total
5.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1110
kJ
Protein, total
10.5
g
total-N
1.7
g
Fedt, total
23.6
g
mættede fedtsyrer
8
g
monoumætt. fedtsyrer
10.2
g
polyumætt. fedtsyrer
2.3
g
Kulhydrat, total
3.6
g
kulhydrat, tilgængelig
3.3
g
kostfibre
0.3
g
Alkohol
0
g
Aske
3.3
g
Vand
59
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.56
μg
D3 cholecalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.112
μg
E-vitamin
0.34
aTE
alfa-tokoferol
0.34
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.314
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.13
mg
Niacin
4.17
NE
niacin
2.6
mg
tryptofans bidrag
1.57
mg
B6-vitamin
0.12
mg
Pantothensyre
0.52
mg
Biotin
4.8
μg
Folat
3.7
μg
B12-vitamin
0.62
μg
C-vitamin
75
mg
L-ascorbinsyre
75
mg
Mineraler
Natrium, Na
1065
mg
Kalium, K
219
mg
Calcium, Ca
26.6
mg
Magnesium, Mg
17.3
mg
Phosphor, P
228
mg
Jern, Fe
0.69
mg
Kobber, Cu
0.06
mg
Zink, Zn
1.05
mg
Jod, I
2.2
μg
Mangan, Mn
0.04
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.04
μg
Nikkel, Ni
3.5
μg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.32
g
C16:0
5.1
g
C18:0
2.61
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.6
g
C18:1, n-9
9.4
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.177
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
2.01
g
C18:3, n-3
0.18
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0.56
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.03
g
Sum monoumættede
10.2
g
Sum polyumættede
2.31
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.18
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.01
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
52
mg
Aminosyrer
Isoleucin
490
mg
Leucin
790
mg
Lysin
790
mg
Methionin
200
mg
Cystin
67
mg
Phenylalanin
400
mg
Tyrosin
320
mg
Threonin
400
mg
Tryptofan
94
mg
Valin
550
mg
Arginin
570
mg
Histidin
290
mg
Alanin
590
mg
Asparaginsyre
890
mg
Glutaminsyre
1500
mg
Glycin
710
mg
Prolin
660
mg
Serin
420
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0296