Karse, frisk - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Krydderurter

Karse, frisk

Lepidium sativum L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total41.7 %
   Fedt, total16.6 %
   Kulhydrat, total41.7 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 29%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi99kJ
Protein, total2.8g
   total-N0.4g
Fedt, total0.5g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.3g
Kulhydrat, total2.8g
   kulhydrat, tilgængelig1.2g
   tilsat sukker0g
   kostfibre1.6g
Alkohol0g
Aske0.5g
Vand92.7g

Vitaminer
A-vitamin207RE
   Retinol0μg
   ß-caroten2480μg
D-vitamin0μg
E-vitamin3.6aTE
   alfa-tokoferol3.6mg
B1-vitamin, thiamin0.18mg
B2-vitamin, riboflavin0.2mg
Niacin3.17NE
   niacin2.5mg
   tryptofans bidrag0.667mg
B6-vitamin0.3mg
Pantothensyre0.3mg
Biotin0.4μg
Folat110μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin35mg

Mineraler
Natrium, Na63mg
Kalium, K129mg
Calcium, Ca70mg
Magnesium, Mg44mg
Phosphor, P76mg
Jern, Fe2.3mg
Kobber, Cu0.09mg
Zink, Zn0.46mg
Jod, I0.9μg

Kulhydrater
Fructose0.07g
Glucose0.16g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0.23g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C16:00.066g
C18:00.004g
C16:1, n-70.007g
C18:1, n-90.03g
C18:2, n-60.073g
C18:3, n-30.22g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.07g
Sum monoumættede0.037g
Sum polyumættede0.293g
Sum n-3 fedtsyrer0.22g
Sum n-6 fedtsyrer0.073g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin99mg
Leucin140mg
Lysin160mg
Methionin35mg
Cystin4mg
Phenylalanin110mg
Tyrosin67mg
Threonin100mg
Tryptofan40mg
Valin130mg
Arginin140mg
Histidin58mg
Alanin120mg
Asparaginsyre250mg
Glutaminsyre310mg
Glycin100mg
Prolin99mg
Serin100mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0107