Karse, frisk - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Krydderurter
Karse, frisk
Lepidium sativum L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
41.7 %
Fedt, total
16.6 %
Kulhydrat, total
41.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 29%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
99
kJ
Protein, total
2.8
g
total-N
0.4
g
Fedt, total
0.5
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
2.8
g
kulhydrat, tilgængelig
1.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.6
g
Alkohol
0
g
Aske
0.5
g
Vand
92.7
g
Vitaminer
A-vitamin
207
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
2480
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
3.6
aTE
alfa-tokoferol
3.6
mg
B1-vitamin, thiamin
0.18
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.2
mg
Niacin
3.17
NE
niacin
2.5
mg
tryptofans bidrag
0.667
mg
B6-vitamin
0.3
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
0.4
μg
Folat
110
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
35
mg
Mineraler
Natrium, Na
63
mg
Kalium, K
129
mg
Calcium, Ca
70
mg
Magnesium, Mg
44
mg
Phosphor, P
76
mg
Jern, Fe
2.3
mg
Kobber, Cu
0.09
mg
Zink, Zn
0.46
mg
Jod, I
0.9
μg
Kulhydrater
Fructose
0.07
g
Glucose
0.16
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0.23
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C16:0
0.066
g
C18:0
0.004
g
C16:1, n-7
0.007
g
C18:1, n-9
0.03
g
C18:2, n-6
0.073
g
C18:3, n-3
0.22
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.07
g
Sum monoumættede
0.037
g
Sum polyumættede
0.293
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.22
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.073
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
99
mg
Leucin
140
mg
Lysin
160
mg
Methionin
35
mg
Cystin
4
mg
Phenylalanin
110
mg
Tyrosin
67
mg
Threonin
100
mg
Tryptofan
40
mg
Valin
130
mg
Arginin
140
mg
Histidin
58
mg
Alanin
120
mg
Asparaginsyre
250
mg
Glutaminsyre
310
mg
Glycin
100
mg
Prolin
99
mg
Serin
100
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0107