Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå

Sus scrofa
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total72.2 %
   Fedt, total27.8 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi475kJ
Protein, total20.3g
   total-N3.2g
Fedt, total3.5g
   mættede fedtsyrer1.4g
   monoumætt. fedtsyrer1.6g
   polyumætt. fedtsyrer0.3g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand75.4g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.504μg
   D3 cholecalciferol0.074μg
   25-hydroxycholecalciferol0.086μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.81mg
B2-vitamin, riboflavin0.21mg
Niacin6.97NE
   niacin3.3mg
   tryptofans bidrag3.67mg
B6-vitamin0.31mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin2.6μg
Folat1.5μg
B12-vitamin0.65μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na66mg
Kalium, K280mg
Calcium, Ca6mg
Magnesium, Mg18mg
Phosphor, P175mg
Jern, Fe0.66mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn0.014mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni2.5μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.053g
C15:00g
C16:00.888g
C17:00g
C18:00.452g
C16:1, n-70.111g
C18:1, n-91.44g
C20:1, n-110.023g
C18:2, n-60.238g
C18:3, n-30.019g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede1.39g
Sum monoumættede1.57g
Sum polyumættede0.257g
Sum n-3 fedtsyrer0.019g
Sum n-6 fedtsyrer0.238g
Transfedtsyrer, total0.006g

Cholesterol
Cholesterol57mg

Aminosyrer
Isoleucin1000mg
Leucin1500mg
Lysin1800mg
Methionin520mg
Cystin140mg
Phenylalanin750mg
Tyrosin680mg
Threonin880mg
Tryptofan220mg
Valin1100mg
Arginin1200mg
Histidin780mg
Alanin1200mg
Asparaginsyre1800mg
Glutaminsyre2700mg
Glycin940mg
Prolin750mg
Serin810mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0922