Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
72.2 %
Fedt, total
27.8 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
475
kJ
Protein, total
20.3
g
total-N
3.2
g
Fedt, total
3.5
g
mættede fedtsyrer
1.4
g
monoumætt. fedtsyrer
1.6
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
75.4
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.504
μg
D3 cholecalciferol
0.074
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.086
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.81
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.21
mg
Niacin
6.97
NE
niacin
3.3
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.31
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
1.5
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
66
mg
Kalium, K
280
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
18
mg
Phosphor, P
175
mg
Jern, Fe
0.66
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.053
g
C15:0
0
g
C16:0
0.888
g
C17:0
0
g
C18:0
0.452
g
C16:1, n-7
0.111
g
C18:1, n-9
1.44
g
C20:1, n-11
0.023
g
C18:2, n-6
0.238
g
C18:3, n-3
0.019
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.39
g
Sum monoumættede
1.57
g
Sum polyumættede
0.257
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.019
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.238
g
Transfedtsyrer, total
0.006
g
Cholesterol
Cholesterol
57
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1000
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
520
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
750
mg
Tyrosin
680
mg
Threonin
880
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
780
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2700
mg
Glycin
940
mg
Prolin
750
mg
Serin
810
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0922