Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
10.9 %
Fedt, total
22.9 %
Kulhydrat, total
66.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1004
kJ
Protein, total
6.9
g
total-N
1.2
g
Fedt, total
6.5
g
mættede fedtsyrer
0.7
g
monoumætt. fedtsyrer
1.2
g
polyumætt. fedtsyrer
3.7
g
Kulhydrat, total
42
g
kulhydrat, tilgængelig
34.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
7.5
g
Alkohol
0
g
Aske
2.2
g
Vand
43
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.2
aTE
B1-vitamin, thiamin
0.25
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.081
mg
Niacin
1.27
NE
niacin
1.28
mg
tryptofans bidrag
1.27
mg
B6-vitamin
0.122
mg
Biotin
8.3
μg
Folat
34
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
482
mg
Kalium, K
263
mg
Calcium, Ca
44
mg
Magnesium, Mg
70
mg
Phosphor, P
181
mg
Jern, Fe
1.8
mg
Kobber, Cu
0.28
mg
Zink, Zn
1.5
mg
Jod, I
21
μg
Mangan, Mn
1.2
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.6
μg
Nikkel, Ni
26.4
μg
Kulhydrater
Stivelse
29
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.002
g
C16:0
0.476
g
C18:0
0.211
g
C20:0
0
g
C22:0
0.019
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
1.2
g
C18:1, n-7
0.047
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
2.79
g
C18:3, n-3
0.946
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.708
g
Sum monoumættede
1.25
g
Sum polyumættede
3.73
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.946
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.79
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1315