Hvidløg, tørret, pulver - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Krydderurter
Hvidløg, tørret, pulver
Allium sativum L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
18.4 %
Fedt, total
2 %
Kulhydrat, total
79.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1462
kJ
Protein, total
16.8
g
total-N
2.7
g
Fedt, total
0.8
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
72.7
g
kulhydrat, tilgængelig
62.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
9.9
g
Alkohol
0
g
Aske
3.3
g
Vand
6.5
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.466
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.152
mg
Niacin
3.69
NE
niacin
0.692
mg
tryptofans bidrag
3
mg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
3.58
mg
L-ascorbinsyre
3.58
mg
Mineraler
Natrium, Na
26
mg
Kalium, K
1101
mg
Calcium, Ca
80
mg
Magnesium, Mg
58
mg
Phosphor, P
417
mg
Jern, Fe
2.75
mg
Zink, Zn
2.63
mg
Kulhydrater
C10:0
0.003
g
C16:0
0.139
g
C18:1, n-9
0.018
g
C18:2, n-6
0.368
g
C18:3, n-3
0.032
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.142
g
Sum monoumættede
0.018
g
Sum polyumættede
0.4
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.032
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.367
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
560
mg
Leucin
810
mg
Lysin
730
mg
Methionin
200
mg
Cystin
170
mg
Phenylalanin
480
mg
Tyrosin
220
mg
Threonin
400
mg
Tryptofan
180
mg
Valin
780
mg
Arginin
1700
mg
Histidin
300
mg
Alanin
350
mg
Asparaginsyre
1300
mg
Glutaminsyre
2100
mg
Glycin
540
mg
Prolin
260
mg
Serin
510
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0090