Sojamel - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Sojamel
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
31.7 %
Fedt, total
42.3 %
Kulhydrat, total
26 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1879
kJ
Protein, total
37.2
g
total-N
6.5
g
Fedt, total
22.2
g
mættede fedtsyrer
3.1
g
monoumætt. fedtsyrer
5.4
g
polyumætt. fedtsyrer
12.6
g
Kulhydrat, total
30.5
g
kulhydrat, tilgængelig
20.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
10.4
g
Alkohol
0
g
Aske
5.1
g
Vand
5.1
g
Vitaminer
A-vitamin
5.5
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
66
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
21
aTE
alfa-tokoferol
21
mg
K-vitamin
200
μg
B1-vitamin, thiamin
0.75
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.31
mg
Niacin
10.7
NE
niacin
2
mg
tryptofans bidrag
8.67
mg
B6-vitamin
0.57
mg
Pantothensyre
1.8
mg
Folat
800
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
2
mg
Kalium, K
1936
mg
Calcium, Ca
150
mg
Magnesium, Mg
240
mg
Phosphor, P
560
mg
Jern, Fe
4
mg
Kobber, Cu
1.6
mg
Zink, Zn
5
mg
Jod, I
0.5
μg
Mangan, Mn
2.3
mg
Chrom, Cr
23
μg
Selen, Se
11
μg
Nikkel, Ni
390
μg
Kulhydrater
Saccharose
3.1
g
Sukkerarter, ialt
3.1
g
Stivelse
12.3
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.019
g
C14:0
0.038
g
C15:0
0
g
C16:0
2.11
g
C17:0
0
g
C18:0
0.845
g
C20:0
0.063
g
C22:0
0.019
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.038
g
C18:1, n-9
5.32
g
C20:1, n-11
0.038
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
11
g
C18:3, n-3
1.56
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3.09
g
Sum monoumættede
5.4
g
Sum polyumættede
12.6
g
Sum n-3 fedtsyrer
1.56
g
Sum n-6 fedtsyrer
11
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1800
mg
Leucin
3200
mg
Lysin
2600
mg
Methionin
520
mg
Cystin
650
mg
Phenylalanin
2000
mg
Tyrosin
1300
mg
Threonin
1600
mg
Tryptofan
520
mg
Valin
2000
mg
Arginin
2900
mg
Histidin
1000
mg
Alanin
1800
mg
Asparaginsyre
4800
mg
Glutaminsyre
7600
mg
Glycin
1700
mg
Prolin
2200
mg
Serin
2100
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0155