Knækbrød, rug-, fint - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Knækbrød, rug-, fint
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
11.5 %
Fedt, total
4.8 %
Kulhydrat, total
83.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1451
kJ
Protein, total
10.7
g
total-N
1.9
g
Fedt, total
2
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
1.5
g
Kulhydrat, total
78
g
kulhydrat, tilgængelig
63.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
14.5
g
Alkohol
0
g
Aske
2.5
g
Vand
6.6
g
Vitaminer
A-vitamin
0.833
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
10
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.35
aTE
alfa-tokoferol
0.35
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.34
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.23
mg
Niacin
2.33
NE
niacin
1.1
mg
tryptofans bidrag
2.33
mg
B6-vitamin
0.265
mg
Folat
110
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
443
mg
Kalium, K
476
mg
Calcium, Ca
80
mg
Magnesium, Mg
95.5
mg
Phosphor, P
380
mg
Jern, Fe
3.8
mg
Kobber, Cu
0.37
mg
Zink, Zn
2.58
mg
Jod, I
2.3
μg
Mangan, Mn
3.6
mg
Chrom, Cr
7.1
μg
Selen, Se
6.6
μg
Nikkel, Ni
25.1
μg
Kulhydrater
Fructose
0.2
g
Glucose
0.4
g
Saccharose
1
g
Sukkerarter, ialt
1.6
g
Stivelse
54.8
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C18:0
0
g
C20:0
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.342
g
C18:2, n-6
1.37
g
C18:3, n-3
0.171
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0
g
Sum monoumættede
0.342
g
Sum polyumættede
1.54
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.171
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.37
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
430
mg
Leucin
750
mg
Lysin
470
mg
Methionin
180
mg
Cystin
170
mg
Phenylalanin
530
mg
Tyrosin
280
mg
Threonin
410
mg
Tryptofan
140
mg
Valin
640
mg
Arginin
620
mg
Histidin
280
mg
Alanin
530
mg
Asparaginsyre
810
mg
Glutaminsyre
2500
mg
Glycin
530
mg
Prolin
980
mg
Serin
530
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0124