Svinebryst, stegestykke, helt, saltet - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
24.2 %
Fedt, total
74.6 %
Kulhydrat, total
1.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1094
kJ
Protein, total
15.9
g
total-N
2.08
g
Fedt, total
21.9
g
mættede fedtsyrer
8.12
g
monoumætt. fedtsyrer
9.37
g
polyumætt. fedtsyrer
2.47
g
Kulhydrat, total
0.8
g
kulhydrat, tilgængelig
0.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4.4
g
Vand
58.4
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.75
μg
D3 cholecalciferol
0.18
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.11
μg
E-vitamin
0.3
aTE
alfa-tokoferol
0.3
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.48
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.16
mg
Niacin
5.35
NE
niacin
3
mg
tryptofans bidrag
2.35
mg
B6-vitamin
0.15
mg
Pantothensyre
0.4
mg
Biotin
1
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0.8
mg
Mineraler
Natrium, Na
1140
mg
Kalium, K
185
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
15
mg
Phosphor, P
220
mg
Jern, Fe
0.51
mg
Kobber, Cu
0.06
mg
Zink, Zn
1.98
mg
Jod, I
0.7
μg
Mangan, Mn
0.012
mg
Chrom, Cr
2
μg
Selen, Se
8
μg
Nikkel, Ni
16
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.02
g
C12:0
0.033
g
C14:0
0.34
g
C16:0
5
g
C18:0
2.67
g
C20:0
0.054
g
C16:1, n-7
0.54
g
C18:1, n-9
7.85
g
C18:1, n-7
0.82
g
C20:1, n-11
0.16
g
C18:2, n-6
2.27
g
C18:3, n-3
0.2
g
Andre fedtsyrer
0.32
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.12
g
Sum monoumættede
9.37
g
Sum polyumættede
2.47
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.2
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.27
g
Transfedtsyrer, total
0.1
g
Cholesterol
Cholesterol
67
mg
Aminosyrer
Isoleucin
624
mg
Leucin
936
mg
Lysin
1144
mg
Methionin
312
mg
Cystin
85
mg
Phenylalanin
478
mg
Tyrosin
437
mg
Threonin
541
mg
Tryptofan
141
mg
Valin
686
mg
Arginin
770
mg
Histidin
478
mg
Alanin
770
mg
Asparaginsyre
1144
mg
Glutaminsyre
1685
mg
Glycin
666
mg
Prolin
520
mg
Serin
499
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0013