Svinebryst, stegestykke, helt, saltet - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Charcuterivarer

Svinebryst, stegestykke, helt, saltet

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total24.2 %
   Fedt, total74.6 %
   Kulhydrat, total1.2 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1094kJ
Protein, total15.9g
   total-N2.08g
Fedt, total21.9g
   mættede fedtsyrer8.12g
   monoumætt. fedtsyrer9.37g
   polyumætt. fedtsyrer2.47g
Kulhydrat, total0.8g
   kulhydrat, tilgængelig0.8g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske4.4g
Vand58.4g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.75μg
   D3 cholecalciferol0.18μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.11μg
E-vitamin0.3aTE
   alfa-tokoferol0.3mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.48mg
B2-vitamin, riboflavin0.16mg
Niacin5.35NE
   niacin3mg
   tryptofans bidrag2.35mg
B6-vitamin0.15mg
Pantothensyre0.4mg
Biotin1μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0.8mg

Mineraler
Natrium, Na1140mg
Kalium, K185mg
Calcium, Ca5mg
Magnesium, Mg15mg
Phosphor, P220mg
Jern, Fe0.51mg
Kobber, Cu0.06mg
Zink, Zn1.98mg
Jod, I0.7μg
Mangan, Mn0.012mg
Chrom, Cr2μg
Selen, Se8μg
Nikkel, Ni16μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C10:00.02g
C12:00.033g
C14:00.34g
C16:05g
C18:02.67g
C20:00.054g
C16:1, n-70.54g
C18:1, n-97.85g
C18:1, n-70.82g
C20:1, n-110.16g
C18:2, n-62.27g
C18:3, n-30.2g
Andre fedtsyrer0.32g

Fedtsyresummer
Sum mættede8.12g
Sum monoumættede9.37g
Sum polyumættede2.47g
Sum n-3 fedtsyrer0.2g
Sum n-6 fedtsyrer2.27g
Transfedtsyrer, total0.1g

Cholesterol
Cholesterol67mg

Aminosyrer
Isoleucin624mg
Leucin936mg
Lysin1144mg
Methionin312mg
Cystin85mg
Phenylalanin478mg
Tyrosin437mg
Threonin541mg
Tryptofan141mg
Valin686mg
Arginin770mg
Histidin478mg
Alanin770mg
Asparaginsyre1144mg
Glutaminsyre1685mg
Glycin666mg
Prolin520mg
Serin499mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0013