Tamarind, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Sydfrugt
Tamarind, rå
Tamarindus indica L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
4.2 %
Fedt, total
2 %
Kulhydrat, total
93.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 66%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1086
kJ
Protein, total
2.8
g
total-N
0.4
g
Fedt, total
0.6
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.2
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
62.5
g
kulhydrat, tilgængelig
57.4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
5.1
g
Alkohol
0
g
Aske
2.7
g
Vand
31.4
g
Vitaminer
A-vitamin
1.5
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
18
μg
D-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.428
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.152
mg
Niacin
2.24
NE
niacin
1.94
mg
tryptofans bidrag
0.3
mg
B6-vitamin
0.066
mg
Pantothensyre
0.143
mg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
3.5
mg
L-ascorbinsyre
3.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
28
mg
Kalium, K
628
mg
Calcium, Ca
74
mg
Magnesium, Mg
92
mg
Phosphor, P
113
mg
Jern, Fe
2.8
mg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.006
g
C16:0
0.149
g
C18:0
0.053
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.16
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.052
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.208
g
Sum monoumættede
0.16
g
Sum polyumættede
0.052
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.052
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Lysin
140
mg
Methionin
14
mg
Tryptofan
18
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0647