Fiberbrød - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Fiberbrød
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
15.5 %
Fedt, total
6.7 %
Kulhydrat, total
77.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1027
kJ
Protein, total
9.8
g
total-N
1.72
g
Fedt, total
1.9
g
mættede fedtsyrer
0.88
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.52
g
Kulhydrat, total
49.3
g
kulhydrat, tilgængelig
44
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
5.3
g
Alkohol
0
g
Aske
2.6
g
Vand
43.1
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.53
aTE
alfa-tokoferol
0.5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.45
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.44
mg
Niacin
1.67
NE
niacin
1
mg
tryptofans bidrag
1.67
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.5
mg
Biotin
1.9
μg
Folat
21
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
495
mg
Kalium, K
326
mg
Calcium, Ca
190
mg
Magnesium, Mg
65
mg
Phosphor, P
88
mg
Jern, Fe
4.68
mg
Kobber, Cu
0.22
mg
Zink, Zn
1.43
mg
Jod, I
22
μg
Mangan, Mn
0.6
mg
Chrom, Cr
7
μg
Selen, Se
7.5
μg
Nikkel, Ni
36
μg
Kulhydrater
Fructose
0.2
g
Glucose
0.2
g
Saccharose
0.1
g
Sukkerarter, ialt
0.5
g
Fedtsyrer
C18:2, n-6
0.48
g
C18:3, n-3
0.047
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.88
g
Sum monoumættede
0
g
Sum polyumættede
0.52
g
Cholesterol
Isoleucin
430
mg
Leucin
740
mg
Lysin
240
mg
Methionin
160
mg
Cystin
190
mg
Phenylalanin
520
mg
Tyrosin
240
mg
Threonin
290
mg
Tryptofan
100
mg
Valin
500
mg
Arginin
400
mg
Histidin
220
mg
Alanin
330
mg
Asparaginsyre
480
mg
Glutaminsyre
3200
mg
Glycin
410
mg
Prolin
1100
mg
Serin
520
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1006