Boghvedemel - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Mel
Boghvedemel
Fagopyrum esculentum Moench
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
7.4 %
Fedt, total
5 %
Kulhydrat, total
87.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1495
kJ
Protein, total
6.6
g
total-N
1.1
g
Fedt, total
2
g
mættede fedtsyrer
0.5
g
monoumætt. fedtsyrer
0.2
g
polyumætt. fedtsyrer
1.1
g
Kulhydrat, total
78
g
kulhydrat, tilgængelig
76.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.9
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
12.6
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.32
aTE
alfa-tokoferol
0.32
mg
B1-vitamin, thiamin
0.35
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.11
mg
Niacin
2.17
NE
niacin
2.7
mg
tryptofans bidrag
2.17
mg
B6-vitamin
0.28
mg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Kalium, K
200
mg
Calcium, Ca
8
mg
Magnesium, Mg
48
mg
Phosphor, P
190
mg
Jern, Fe
2.1
mg
Zink, Zn
2
mg
Kulhydrater
C12:0
0
g
C14:0
0.01
g
C16:0
0.417
g
C18:0
0.05
g
C18:2, n-6
1.02
g
C18:3, n-3
0.07
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.477
g
Sum monoumættede
0.238
g
Sum polyumættede
1.09
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.07
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.02
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
270
mg
Leucin
490
mg
Lysin
430
mg
Methionin
130
mg
Cystin
69
mg
Phenylalanin
310
mg
Tyrosin
160
mg
Threonin
260
mg
Tryptofan
130
mg
Valin
410
mg
Arginin
560
mg
Histidin
170
mg
Alanin
340
mg
Asparaginsyre
1600
mg
Glutaminsyre
1000
mg
Glycin
440
mg
Prolin
260
mg
Serin
340
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1014