Høne, kød, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fjerkræ og fjerkræprodukter
»
Hønsefugle
Høne, kød, rå
Gallus domesticus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
77.1 %
Fedt, total
22.9 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 49%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
445
kJ
Protein, total
20.3
g
total-N
3.3
g
Fedt, total
2.7
g
mættede fedtsyrer
0.7
g
monoumætt. fedtsyrer
0.8
g
polyumætt. fedtsyrer
0.7
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
74.9
g
Vitaminer
A-vitamin
9
RE
Retinol
9
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.2
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.085
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.17
mg
Niacin
10.5
NE
niacin
6.5
mg
tryptofans bidrag
4
mg
B6-vitamin
0.6
mg
Pantothensyre
1.03
mg
Biotin
2
μg
Folat
9
μg
B12-vitamin
0.52
μg
C-vitamin
0
mg
L-ascorbinsyre
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
52
mg
Kalium, K
247
mg
Calcium, Ca
7
mg
Magnesium, Mg
23
mg
Phosphor, P
130
mg
Jern, Fe
0.8
mg
Kobber, Cu
0.136
mg
Zink, Zn
1.35
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.022
mg
Chrom, Cr
2.8
μg
Selen, Se
12.4
μg
Nikkel, Ni
3.9
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.01
g
C14:0
0.02
g
C16:0
0.448
g
C18:0
0.179
g
C16:1, n-7
0.119
g
C18:1, n-9
0.687
g
C20:1, n-11
0.01
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.478
g
C18:3, n-3
0.02
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0.08
g
C20:5, n-3
0.01
g
C22:5, n-3
0.01
g
C22:6, n-3
0.03
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.667
g
Sum monoumættede
0.826
g
Sum polyumættede
0.668
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.07
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.558
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
65
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
550
mg
Cystin
260
mg
Phenylalanin
810
mg
Tyrosin
680
mg
Threonin
850
mg
Tryptofan
240
mg
Valin
1000
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
620
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
3100
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
850
mg
Serin
720
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0097