Ostekiks, Cream Crackers - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Andet bagværk
Ostekiks, Cream Crackers
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
8.3 %
Fedt, total
31.9 %
Kulhydrat, total
59.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1885
kJ
Protein, total
9.5
g
total-N
1.7
g
Fedt, total
16.3
g
mættede fedtsyrer
5.7
g
monoumætt. fedtsyrer
3.5
g
polyumætt. fedtsyrer
6
g
Kulhydrat, total
68.2
g
kulhydrat, tilgængelig
63.9
g
tilsat sukker
1.6
g
kostfibre
4.3
g
Alkohol
0
g
Aske
2.1
g
Vand
4.3
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.13
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.08
mg
Niacin
1.83
NE
niacin
1.5
mg
tryptofans bidrag
1.83
mg
B6-vitamin
0.06
mg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
610
mg
Kalium, K
120
mg
Calcium, Ca
110
mg
Magnesium, Mg
25
mg
Phosphor, P
110
mg
Jern, Fe
1.7
mg
Kobber, Cu
0.19
mg
Zink, Zn
0.87
mg
Mangan, Mn
0.68
mg
Chrom, Cr
8
μg
Selen, Se
3
μg
Nikkel, Ni
10
μg
Kulhydrater
Stivelse
68.3
g
Fedtsyrer
C12:0
1.51
g
C14:0
0.709
g
C16:0
2.33
g
C18:0
0.566
g
C18:2, n-6
5.24
g
C18:3, n-3
0.762
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
5.68
g
Sum monoumættede
3.46
g
Sum polyumættede
6.01
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.762
g
Sum n-6 fedtsyrer
5.24
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
400
mg
Leucin
720
mg
Lysin
230
mg
Methionin
150
mg
Cystin
170
mg
Phenylalanin
500
mg
Tyrosin
220
mg
Threonin
270
mg
Tryptofan
110
mg
Valin
470
mg
Arginin
370
mg
Histidin
220
mg
Alanin
320
mg
Asparaginsyre
420
mg
Glutaminsyre
3300
mg
Glycin
350
mg
Prolin
1100
mg
Serin
500
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1017