Blodpølse - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Blodpølse
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
13.3 %
Fedt, total
58 %
Kulhydrat, total
28.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1298
kJ
Protein, total
10.7
g
total-N
1.7
g
Fedt, total
20.8
g
mættede fedtsyrer
8.4
g
monoumætt. fedtsyrer
9.4
g
polyumætt. fedtsyrer
1.3
g
Kulhydrat, total
23
g
kulhydrat, tilgængelig
18
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
5
g
Alkohol
0
g
Aske
1.8
g
Vand
43.7
g
Vitaminer
A-vitamin
6
RE
Retinol
6
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
1
μg
E-vitamin
0.15
aTE
alfa-tokoferol
0.15
mg
B1-vitamin, thiamin
0.075
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.035
mg
Niacin
2.68
NE
niacin
1.2
mg
tryptofans bidrag
1.48
mg
B6-vitamin
0.045
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2
μg
Folat
5
μg
B12-vitamin
0.32
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
438
mg
Kalium, K
192
mg
Calcium, Ca
65
mg
Magnesium, Mg
20
mg
Phosphor, P
84
mg
Jern, Fe
16.2
mg
Kobber, Cu
0.14
mg
Zink, Zn
0.6
mg
Jod, I
2.7
μg
Mangan, Mn
6.8
mg
Chrom, Cr
1
μg
Selen, Se
14
μg
Nikkel, Ni
1
μg
Kulhydrater
C12:0
0
g
C14:0
0.507
g
C16:0
5.06
g
C18:0
2.72
g
C18:2, n-6
1.21
g
C18:3, n-3
0.117
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.43
g
Sum monoumættede
9.38
g
Sum polyumættede
1.33
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.117
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.21
g
Transfedtsyrer, total
0.038
g
Cholesterol
Cholesterol
68
mg
Aminosyrer
Isoleucin
260
mg
Leucin
870
mg
Lysin
810
mg
Methionin
130
mg
Cystin
80
mg
Phenylalanin
550
mg
Tyrosin
190
mg
Threonin
290
mg
Tryptofan
89
mg
Valin
700
mg
Arginin
570
mg
Histidin
390
mg
Alanin
740
mg
Asparaginsyre
910
mg
Glutaminsyre
1300
mg
Glycin
990
mg
Prolin
890
mg
Serin
460
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0016