Kalkun, kød og skind, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fjerkræ og fjerkræprodukter
»
Hønsefugle
Kalkun, kød og skind, rå
Meleagris gallopavo
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
64.4 %
Fedt, total
35.6 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 30%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
528
kJ
Protein, total
20.2
g
total-N
3.2
g
Fedt, total
5
g
mættede fedtsyrer
1.7
g
monoumætt. fedtsyrer
1.3
g
polyumætt. fedtsyrer
1.7
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.2
g
Vand
73.6
g
Vitaminer
A-vitamin
2
RE
Retinol
2
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.5
aTE
alfa-tokoferol
0.5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.064
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.155
mg
Niacin
7.59
NE
niacin
4.09
mg
tryptofans bidrag
3.5
mg
B6-vitamin
0.41
mg
Pantothensyre
0.75
mg
Biotin
2
μg
Folat
10
μg
B12-vitamin
1
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
93
mg
Kalium, K
230
mg
Calcium, Ca
10
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
150
mg
Jern, Fe
0.8
mg
Kobber, Cu
0.136
mg
Zink, Zn
1.35
mg
Jod, I
1.5
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
1
μg
Selen, Se
24
μg
Nikkel, Ni
0.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.052
g
C15:0
0
g
C16:0
1.2
g
C17:0
0.019
g
C18:0
0.477
g
C16:1, n-7
0.246
g
C18:1, n-9
1.04
g
C20:1, n-11
0.019
g
C18:2, n-6
0.969
g
C18:3, n-3
0.052
g
C20:4, n-6
0.246
g
C20:5, n-3
0.071
g
C22:5, n-3
0.09
g
C22:6, n-3
0.246
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.75
g
Sum monoumættede
1.3
g
Sum polyumættede
1.67
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.459
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.22
g
Cholesterol
Cholesterol
64
mg
Aminosyrer
Isoleucin
910
mg
Leucin
1400
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
520
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
740
mg
Tyrosin
580
mg
Threonin
810
mg
Tryptofan
210
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
610
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
2600
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
870
mg
Serin
780
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0109