Mariekiks - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Andet bagværk
Mariekiks
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
6.8 %
Fedt, total
24.6 %
Kulhydrat, total
68.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1802
kJ
Protein, total
7.4
g
total-N
1.3
g
Fedt, total
11.9
g
mættede fedtsyrer
4.9
g
monoumætt. fedtsyrer
3.3
g
polyumætt. fedtsyrer
1.8
g
Kulhydrat, total
74.3
g
kulhydrat, tilgængelig
71.3
g
tilsat sukker
20
g
kostfibre
3
g
Alkohol
0
g
Aske
1.3
g
Vand
4.4
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.4
aTE
alfa-tokoferol
0.4
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.05
mg
Niacin
1.23
NE
niacin
1.2
mg
tryptofans bidrag
1.23
mg
B6-vitamin
0.075
mg
Pantothensyre
0.4
mg
Biotin
4
μg
Folat
15.8
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
392
mg
Kalium, K
150
mg
Calcium, Ca
30
mg
Magnesium, Mg
24.3
mg
Phosphor, P
186
mg
Jern, Fe
0.7
mg
Kobber, Cu
0.2
mg
Zink, Zn
2
mg
Jod, I
1.9
μg
Mangan, Mn
0.51
mg
Chrom, Cr
1.8
μg
Selen, Se
2
μg
Nikkel, Ni
3.8
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
3.2
g
Saccharose
18.4
g
Sukkerarter, ialt
21.6
g
Stivelse
51
g
Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total
2.02
g
Cholesterol
Cholesterol
3
mg
Aminosyrer
Isoleucin
330
mg
Leucin
560
mg
Lysin
120
mg
Methionin
120
mg
Cystin
100
mg
Phenylalanin
390
mg
Tyrosin
160
mg
Threonin
220
mg
Tryptofan
74
mg
Valin
390
mg
Arginin
260
mg
Histidin
180
mg
Alanin
260
mg
Asparaginsyre
360
mg
Glutaminsyre
2700
mg
Glycin
310
mg
Prolin
880
mg
Serin
420
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0532