Oksekød, klump uden kappe, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, klump uden kappe, rå
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
66.4 %
Fedt, total
33.6 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 2%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
538
kJ
Protein, total
21.2
g
total-N
3.4
g
Fedt, total
4.8
g
mættede fedtsyrer
2
g
monoumætt. fedtsyrer
2.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
73
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.4
μg
E-vitamin
0.184
aTE
alfa-tokoferol
0.184
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.052
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.19
mg
Niacin
9.67
NE
niacin
6
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.5
mg
Pantothensyre
0.9
mg
Biotin
0
μg
Folat
7
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
60
mg
Kalium, K
340
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
22
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
2.1
mg
Kobber, Cu
0.085
mg
Zink, Zn
4.6
mg
Jod, I
0.8
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
6.5
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.144
g
C15:0
0.027
g
C16:0
1.21
g
C17:0
0.054
g
C18:0
0.587
g
C14:1, n-5
0.068
g
C16:1, n-7
0.284
g
C18:1, n-9
1.9
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.09
g
C18:3, n-3
0.059
g
C20:4, n-6
0.045
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.03
g
Sum monoumættede
2.29
g
Sum polyumættede
0.194
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.059
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.135
g
Transfedtsyrer, total
0.135
g
Cholesterol
Cholesterol
61
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1000
mg
Leucin
1700
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
540
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
850
mg
Tyrosin
710
mg
Threonin
920
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
750
mg
Alanin
1300
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
3100
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
850
mg
Serin
850
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0421