Leverpølse - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Pålægsvarer
Leverpølse
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
13.7 %
Fedt, total
81.9 %
Kulhydrat, total
4.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1625
kJ
Protein, total
13.4
g
total-N
2.1
g
Fedt, total
35.8
g
mættede fedtsyrer
13.2
g
monoumætt. fedtsyrer
16.3
g
polyumætt. fedtsyrer
3.2
g
Kulhydrat, total
4.3
g
kulhydrat, tilgængelig
4.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.1
g
Alkohol
0
g
Aske
2.9
g
Vand
43.6
g
Vitaminer
Niacin
2.33
NE
tryptofans bidrag
2.33
mg
B12-vitamin
11
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
901
mg
Kalium, K
171
mg
Calcium, Ca
26
mg
Magnesium, Mg
12
mg
Phosphor, P
230
mg
Jern, Fe
7.11
mg
Kobber, Cu
0.36
mg
Zink, Zn
2.9
mg
Selen, Se
58
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.536
g
C16:0
8.54
g
C18:0
4.12
g
C16:1, n-7
1.32
g
C18:1, n-9
15
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
3.05
g
C18:3, n-3
0.174
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
13.2
g
Sum monoumættede
16.3
g
Sum polyumættede
3.23
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.174
g
Sum n-6 fedtsyrer
3.05
g
Transfedtsyrer, total
0.066
g
Cholesterol
Cholesterol
158
mg
Aminosyrer
Isoleucin
620
mg
Leucin
1100
mg
Lysin
1100
mg
Methionin
280
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
580
mg
Tyrosin
340
mg
Threonin
640
mg
Tryptofan
140
mg
Valin
820
mg
Arginin
770
mg
Histidin
430
mg
Alanin
790
mg
Asparaginsyre
1100
mg
Glutaminsyre
2100
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
820
mg
Serin
670
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0562