Leverpølse - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Pålægsvarer

Leverpølse

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total13.7 %
   Fedt, total81.9 %
   Kulhydrat, total4.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1625kJ
Protein, total13.4g
   total-N2.1g
Fedt, total35.8g
   mættede fedtsyrer13.2g
   monoumætt. fedtsyrer16.3g
   polyumætt. fedtsyrer3.2g
Kulhydrat, total4.3g
   kulhydrat, tilgængelig4.2g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0.1g
Alkohol0g
Aske2.9g
Vand43.6g

Vitaminer
Niacin2.33NE
   tryptofans bidrag2.33mg
B12-vitamin11μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na901mg
Kalium, K171mg
Calcium, Ca26mg
Magnesium, Mg12mg
Phosphor, P230mg
Jern, Fe7.11mg
Kobber, Cu0.36mg
Zink, Zn2.9mg
Selen, Se58μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.536g
C16:08.54g
C18:04.12g
C16:1, n-71.32g
C18:1, n-915g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-63.05g
C18:3, n-30.174g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede13.2g
Sum monoumættede16.3g
Sum polyumættede3.23g
Sum n-3 fedtsyrer0.174g
Sum n-6 fedtsyrer3.05g
Transfedtsyrer, total0.066g

Cholesterol
Cholesterol158mg

Aminosyrer
Isoleucin620mg
Leucin1100mg
Lysin1100mg
Methionin280mg
Cystin140mg
Phenylalanin580mg
Tyrosin340mg
Threonin640mg
Tryptofan140mg
Valin820mg
Arginin770mg
Histidin430mg
Alanin790mg
Asparaginsyre1100mg
Glutaminsyre2100mg
Glycin1100mg
Prolin820mg
Serin670mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0562