Oksekød, mellemskært, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, mellemskært, råt
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
50.8 %
Fedt, total
49.2 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
687
kJ
Protein, total
20.8
g
total-N
3.3
g
Fedt, total
9
g
mættede fedtsyrer
3.8
g
monoumætt. fedtsyrer
4.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
69.2
g
Vitaminer
A-vitamin
7
RE
Retinol
7
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.5
μg
E-vitamin
0.304
aTE
alfa-tokoferol
0.304
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.032
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.19
mg
Niacin
9.73
NE
niacin
5.9
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.48
mg
Pantothensyre
0.8
mg
Biotin
0
μg
Folat
6
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
69
mg
Kalium, K
325
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
22
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
2.2
mg
Kobber, Cu
0.068
mg
Zink, Zn
5.8
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
1.8
μg
Selen, Se
9.5
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.271
g
C15:0
0.051
g
C16:0
2.28
g
C17:0
0.102
g
C18:0
1.1
g
C14:1, n-5
0.127
g
C16:1, n-7
0.533
g
C18:1, n-9
3.55
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.169
g
C18:3, n-3
0.11
g
C20:4, n-6
0.085
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3.8
g
Sum monoumættede
4.3
g
Sum polyumættede
0.364
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.11
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.254
g
Transfedtsyrer, total
0.254
g
Cholesterol
Cholesterol
64
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1000
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
530
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
830
mg
Tyrosin
700
mg
Threonin
900
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
700
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
3000
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
870
mg
Serin
830
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0433