Oksekød, inderlår med kappe, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, inderlår med kappe, rå
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
52.3 %
Fedt, total
47.7 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 5%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
677
kJ
Protein, total
21.1
g
total-N
3.4
g
Fedt, total
8.6
g
mættede fedtsyrer
3.6
g
monoumætt. fedtsyrer
4.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
69.3
g
Vitaminer
A-vitamin
6
RE
Retinol
6
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.5
μg
E-vitamin
0.292
aTE
alfa-tokoferol
0.292
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.17
mg
Niacin
9.83
NE
niacin
6
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.5
mg
Pantothensyre
0.8
mg
Biotin
0
μg
Folat
6
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
61
mg
Kalium, K
330
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
22
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
2.2
mg
Kobber, Cu
0.08
mg
Zink, Zn
4.5
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
9.6
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.259
g
C15:0
0.049
g
C16:0
2.18
g
C17:0
0.097
g
C18:0
1.05
g
C14:1, n-5
0.121
g
C16:1, n-7
0.509
g
C18:1, n-9
3.4
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.162
g
C18:3, n-3
0.105
g
C20:4, n-6
0.081
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3.63
g
Sum monoumættede
4.11
g
Sum polyumættede
0.348
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.105
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.243
g
Transfedtsyrer, total
0.243
g
Cholesterol
Cholesterol
65
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1000
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
540
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
840
mg
Tyrosin
710
mg
Threonin
910
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
710
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
3000
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
880
mg
Serin
840
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0418