Oksekød, inderlår med kappe, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Oksekød

Oksekød, inderlår med kappe, rå

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total52.3 %
   Fedt, total47.7 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 5%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi677kJ
Protein, total21.1g
   total-N3.4g
Fedt, total8.6g
   mættede fedtsyrer3.6g
   monoumætt. fedtsyrer4.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.3g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand69.3g

Vitaminer
A-vitamin6RE
   Retinol6μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.5μg
E-vitamin0.292aTE
   alfa-tokoferol0.292mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.05mg
B2-vitamin, riboflavin0.17mg
Niacin9.83NE
   niacin6mg
   tryptofans bidrag3.83mg
B6-vitamin0.5mg
Pantothensyre0.8mg
Biotin0μg
Folat6μg
B12-vitamin1.4μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na61mg
Kalium, K330mg
Calcium, Ca5mg
Magnesium, Mg22mg
Phosphor, P170mg
Jern, Fe2.2mg
Kobber, Cu0.08mg
Zink, Zn4.5mg
Jod, I0.9μg
Mangan, Mn0.011mg
Chrom, Cr4μg
Selen, Se9.6μg
Nikkel, Ni0.7μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.259g
C15:00.049g
C16:02.18g
C17:00.097g
C18:01.05g
C14:1, n-50.121g
C16:1, n-70.509g
C18:1, n-93.4g
C20:1, n-110g
C18:2, n-60.162g
C18:3, n-30.105g
C20:4, n-60.081g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede3.63g
Sum monoumættede4.11g
Sum polyumættede0.348g
Sum n-3 fedtsyrer0.105g
Sum n-6 fedtsyrer0.243g
Transfedtsyrer, total0.243g

Cholesterol
Cholesterol65mg

Aminosyrer
Isoleucin1000mg
Leucin1600mg
Lysin1800mg
Methionin540mg
Cystin150mg
Phenylalanin840mg
Tyrosin710mg
Threonin910mg
Tryptofan230mg
Valin1100mg
Arginin1300mg
Histidin710mg
Alanin1200mg
Asparaginsyre1900mg
Glutaminsyre3000mg
Glycin1100mg
Prolin880mg
Serin840mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0418