Wienerpølse - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Wienerpølse
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
19.5 %
Fedt, total
75.4 %
Kulhydrat, total
5.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1144
kJ
Protein, total
13.4
g
total-N
2.1
g
Fedt, total
23.2
g
mættede fedtsyrer
8.4
g
monoumætt. fedtsyrer
10.7
g
polyumætt. fedtsyrer
2.3
g
Kulhydrat, total
3.5
g
kulhydrat, tilgængelig
3.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.2
g
Alkohol
0
g
Aske
3.3
g
Vand
57.1
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.739
μg
D3 cholecalciferol
0.184
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.111
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.14
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.2
mg
Niacin
3.63
NE
niacin
1.8
mg
tryptofans bidrag
1.83
mg
B6-vitamin
0.15
mg
Pantothensyre
0.57
mg
Biotin
5.2
μg
Folat
4
μg
B12-vitamin
1.1
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1164
mg
Kalium, K
157
mg
Calcium, Ca
15
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
211
mg
Jern, Fe
1.3
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
1.4
mg
Jod, I
14
μg
Mangan, Mn
0.022
mg
Chrom, Cr
6
μg
Selen, Se
7.2
μg
Nikkel, Ni
19
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
2.8
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.03
g
Sukkerarter, ialt
2.83
g
Stivelse
1.5
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.439
g
C16:0
5.36
g
C17:0
0.047
g
C18:0
2.46
g
C20:0
0.088
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.702
g
C18:1, n-9
9.74
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.263
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
2.02
g
C18:3, n-3
0.176
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.39
g
Sum monoumættede
10.7
g
Sum polyumættede
2.28
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.176
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.02
g
Transfedtsyrer, total
0.043
g
Cholesterol
Cholesterol
59
mg
Aminosyrer
Isoleucin
560
mg
Leucin
970
mg
Lysin
1100
mg
Methionin
280
mg
Cystin
84
mg
Phenylalanin
490
mg
Tyrosin
390
mg
Threonin
490
mg
Tryptofan
110
mg
Valin
690
mg
Arginin
770
mg
Histidin
300
mg
Alanin
840
mg
Asparaginsyre
1100
mg
Glutaminsyre
1800
mg
Glycin
1200
mg
Prolin
1000
mg
Serin
580
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0292