Tun i olie, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Tun i olie, konserves
Thunnus thynnus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
51.7 %
Fedt, total
48.3 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
808
kJ
Protein, total
24.9
g
total-N
4
g
Fedt, total
10.4
g
mættede fedtsyrer
1.6
g
monoumætt. fedtsyrer
2.3
g
polyumætt. fedtsyrer
5.7
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.3
g
Vand
62.4
g
Vitaminer
A-vitamin
6
RE
Retinol
6
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
2.1
μg
D3 cholecalciferol
2.1
μg
E-vitamin
1.2
aTE
alfa-tokoferol
1.2
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.025
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.1
mg
Niacin
17.1
NE
niacin
12.4
mg
tryptofans bidrag
4.67
mg
B6-vitamin
0.425
mg
Pantothensyre
0.32
mg
Biotin
3
μg
Folat
15
μg
B12-vitamin
2.2
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
580
mg
Kalium, K
288
mg
Calcium, Ca
9.8
mg
Magnesium, Mg
31.9
mg
Phosphor, P
211
mg
Jern, Fe
1.38
mg
Kobber, Cu
0.051
mg
Zink, Zn
1.24
mg
Jod, I
12
μg
Mangan, Mn
0.012
mg
Chrom, Cr
9
μg
Selen, Se
68
μg
Nikkel, Ni
2
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
1.12
g
C18:0
0.439
g
C20:0
0.033
g
C22:0
0.033
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
2.26
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
5.04
g
C18:3, n-3
0.439
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0.271
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.62
g
Sum monoumættede
2.26
g
Sum polyumættede
5.75
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.71
g
Sum n-6 fedtsyrer
5.04
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
100
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1300
mg
Leucin
1900
mg
Lysin
2300
mg
Methionin
720
mg
Cystin
170
mg
Phenylalanin
1000
mg
Tyrosin
880
mg
Threonin
1100
mg
Tryptofan
280
mg
Valin
1500
mg
Arginin
1400
mg
Histidin
1200
mg
Alanin
1500
mg
Asparaginsyre
2300
mg
Glutaminsyre
3100
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
840
mg
Serin
960
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0319