Rundstykke - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Rundstykke
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
12.8 %
Fedt, total
10.3 %
Kulhydrat, total
76.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1245
kJ
Protein, total
9.7
g
total-N
1.7
g
Fedt, total
3.5
g
mættede fedtsyrer
0.6
g
monoumætt. fedtsyrer
0.5
g
polyumætt. fedtsyrer
1.4
g
Kulhydrat, total
58.1
g
kulhydrat, tilgængelig
54
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
4.1
g
Alkohol
0
g
Aske
2.1
g
Vand
25.9
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.5
aTE
alfa-tokoferol
0.5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.148
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.088
mg
Niacin
1.83
NE
niacin
1.2
mg
tryptofans bidrag
1.83
mg
B6-vitamin
0.079
mg
Pantothensyre
0.5
mg
Biotin
1.9
μg
Folat
73
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
578
mg
Kalium, K
160
mg
Calcium, Ca
71.2
mg
Magnesium, Mg
27.8
mg
Phosphor, P
148
mg
Jern, Fe
1.91
mg
Kobber, Cu
0.12
mg
Zink, Zn
0.7
mg
Jod, I
2.5
μg
Mangan, Mn
0.6
mg
Chrom, Cr
6.2
μg
Selen, Se
3.1
μg
Nikkel, Ni
23.6
μg
Kulhydrater
Fructose
0.2
g
Glucose
0.1
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.35
g
Stivelse
47.6
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.431
g
C18:0
0.215
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.538
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
1.29
g
C18:3, n-3
0.108
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.646
g
Sum monoumættede
0.538
g
Sum polyumættede
1.4
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.108
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.29
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
410
mg
Leucin
700
mg
Lysin
270
mg
Methionin
160
mg
Cystin
170
mg
Phenylalanin
530
mg
Tyrosin
200
mg
Threonin
290
mg
Tryptofan
110
mg
Valin
530
mg
Arginin
410
mg
Histidin
220
mg
Alanin
320
mg
Asparaginsyre
490
mg
Glutaminsyre
3300
mg
Glycin
370
mg
Prolin
1100
mg
Serin
550
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0537