Kalkun, kød, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fjerkræ og fjerkræprodukter
»
Hønsefugle
Kalkun, kød, rå
Meleagris gallopavo
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
81.7 %
Fedt, total
18.3 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 43%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
454
kJ
Protein, total
21.9
g
total-N
3.5
g
Fedt, total
2.2
g
mættede fedtsyrer
0.6
g
monoumætt. fedtsyrer
0.6
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
75.5
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.2
aTE
alfa-tokoferol
0.2
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.09
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.16
mg
Niacin
11.6
NE
niacin
7.9
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.46
mg
Pantothensyre
0.8
mg
Biotin
2
μg
Folat
15
μg
B12-vitamin
2
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
93
mg
Kalium, K
230
mg
Calcium, Ca
10
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
150
mg
Jern, Fe
0.77
mg
Kobber, Cu
0.055
mg
Zink, Zn
2.6
mg
Jod, I
1.5
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
2.5
μg
Selen, Se
9.9
μg
Nikkel, Ni
3.1
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.403
g
C17:0
0.008
g
C18:0
0.202
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.605
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.605
g
C18:3, n-3
0.101
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.613
g
Sum monoumættede
0.605
g
Sum polyumættede
0.806
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.101
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.605
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
64
mg
Aminosyrer
Isoleucin
980
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1900
mg
Methionin
560
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
810
mg
Tyrosin
630
mg
Threonin
880
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
1200
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
670
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
2800
mg
Glycin
1200
mg
Prolin
950
mg
Serin
840
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0110