Jomfruhummer, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Skaldyr
Jomfruhummer, rå
Nephros norvegicus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
84.1 %
Fedt, total
12.5 %
Kulhydrat, total
3.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 30%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
395
kJ
Protein, total
19.6
g
total-N
3.1
g
Fedt, total
1.3
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
0.8
g
kulhydrat, tilgængelig
0.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.4
g
Vand
76
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
1.5
aTE
alfa-tokoferol
1.5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.13
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.01
mg
Niacin
5.67
NE
niacin
2
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.21
mg
Pantothensyre
1.5
mg
Biotin
5
μg
Folat
17
μg
B12-vitamin
0.9
μg
C-vitamin
3
mg
Mineraler
Natrium, Na
341
mg
Kalium, K
213
mg
Calcium, Ca
48
mg
Magnesium, Mg
67.5
mg
Phosphor, P
144
mg
Jern, Fe
2
mg
Kobber, Cu
0.7
mg
Zink, Zn
4.6
mg
Jod, I
240
μg
Mangan, Mn
0.04
mg
Chrom, Cr
2.7
μg
Selen, Se
55
μg
Nikkel, Ni
6.7
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0.8
g
Fedtsyrer
C12:0
0
g
C14:0
0.015
g
C15:0
0.01
g
C16:0
0.109
g
C17:0
0.015
g
C18:0
0.05
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.059
g
C18:1, n-9
0.178
g
C20:1, n-11
0.04
g
C22:1, n-9
0.044
g
C18:2, n-6
0.04
g
C18:3, n-3
0.054
g
C20:4, n-6
0.005
g
C20:5, n-3
0.251
g
C22:5, n-3
0.015
g
C22:6, n-3
0.118
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.199
g
Sum monoumættede
0.32
g
Sum polyumættede
0.482
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.438
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.045
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
95
mg
Aminosyrer
Isoleucin
910
mg
Leucin
1700
mg
Lysin
1500
mg
Methionin
560
mg
Cystin
250
mg
Phenylalanin
780
mg
Tyrosin
720
mg
Threonin
910
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
940
mg
Arginin
1600
mg
Histidin
380
mg
Alanin
1300
mg
Asparaginsyre
2100
mg
Glutaminsyre
3100
mg
Glycin
1300
mg
Prolin
850
mg
Serin
1000
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0873