Tunge, okse, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Indmad
Tunge, okse, rå
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
36.6 %
Fedt, total
62.5 %
Kulhydrat, total
0.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
741
kJ
Protein, total
16.2
g
total-N
2.6
g
Fedt, total
12.4
g
mættede fedtsyrer
5.2
g
monoumætt. fedtsyrer
5.6
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
0.4
g
kulhydrat, tilgængelig
0.4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
70.2
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.083
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.335
mg
Niacin
6.74
NE
niacin
4.24
mg
tryptofans bidrag
2.5
mg
B6-vitamin
0.125
mg
Pantothensyre
2
mg
Biotin
2
μg
Folat
19
μg
B12-vitamin
4.9
μg
C-vitamin
2.7
mg
Mineraler
Natrium, Na
80
mg
Kalium, K
290
mg
Calcium, Ca
7
mg
Magnesium, Mg
18
mg
Phosphor, P
160
mg
Jern, Fe
2.5
mg
Kobber, Cu
0.13
mg
Zink, Zn
3.4
mg
Jod, I
2.3
μg
Mangan, Mn
0.029
mg
Chrom, Cr
2
μg
Selen, Se
2
μg
Nikkel, Ni
0.5
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0.4
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.409
g
C16:0
2.86
g
C18:0
1.84
g
C20:0
0
g
C22:0
0.102
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0.102
g
C16:1, n-7
0.409
g
C18:1, n-9
5.01
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.102
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.511
g
C18:3, n-3
0.102
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
5.21
g
Sum monoumættede
5.62
g
Sum polyumættede
0.613
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.102
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.511
g
Cholesterol
Cholesterol
87
mg
Aminosyrer
Isoleucin
670
mg
Leucin
1300
mg
Lysin
1500
mg
Methionin
420
mg
Cystin
160
mg
Phenylalanin
670
mg
Tyrosin
540
mg
Threonin
750
mg
Tryptofan
150
mg
Valin
880
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
420
mg
Alanin
700
mg
Asparaginsyre
1500
mg
Glutaminsyre
2400
mg
Glycin
960
mg
Prolin
960
mg
Serin
700
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0323