Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
71.4 %
Fedt, total
28.6 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 2%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
515
kJ
Protein, total
21.8
g
total-N
3.5
g
Fedt, total
3.9
g
mættede fedtsyrer
1.6
g
monoumætt. fedtsyrer
1.9
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
73.3
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.4
μg
E-vitamin
0.158
aTE
alfa-tokoferol
0.158
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.062
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.2
mg
Niacin
9.83
NE
niacin
6
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.5
mg
Pantothensyre
0.9
mg
Biotin
0
μg
Folat
7
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
50
mg
Kalium, K
360
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
22
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
2.3
mg
Kobber, Cu
0.085
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
0.8
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
6.5
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.117
g
C15:0
0.022
g
C16:0
0.986
g
C17:0
0.044
g
C18:0
0.477
g
C14:1, n-5
0.055
g
C16:1, n-7
0.231
g
C18:1, n-9
1.54
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.073
g
C18:3, n-3
0.048
g
C20:4, n-6
0.037
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.65
g
Sum monoumættede
1.86
g
Sum polyumættede
0.158
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.048
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.11
g
Transfedtsyrer, total
0.11
g
Cholesterol
Cholesterol
62
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1000
mg
Leucin
1700
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
560
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
870
mg
Tyrosin
730
mg
Threonin
940
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1200
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
770
mg
Alanin
1300
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
3100
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
870
mg
Serin
870
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0425