Wienerpølse (bayersk pølse), kogt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
20.1 %
Fedt, total
75.1 %
Kulhydrat, total
4.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1049
kJ
Protein, total
12.7
g
total-N
2
g
Fedt, total
21.2
g
mættede fedtsyrer
7.5
g
monoumætt. fedtsyrer
9.9
g
polyumætt. fedtsyrer
2.1
g
Kulhydrat, total
3
g
kulhydrat, tilgængelig
2.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.2
g
Alkohol
0
g
Aske
3.5
g
Vand
59.6
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.718
μg
D3 cholecalciferol
0.173
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.109
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.14
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.2
mg
Niacin
3.63
NE
niacin
1.8
mg
tryptofans bidrag
1.83
mg
B6-vitamin
0.15
mg
Pantothensyre
0.57
mg
Biotin
5.2
μg
Folat
4
μg
B12-vitamin
1.1
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1100
mg
Kalium, K
137
mg
Calcium, Ca
15
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
211
mg
Jern, Fe
1.3
mg
Kobber, Cu
0.094
mg
Zink, Zn
2.3
mg
Jod, I
14
μg
Mangan, Mn
0.022
mg
Chrom, Cr
6
μg
Selen, Se
7.2
μg
Nikkel, Ni
19
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
2.8
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.03
g
Sukkerarter, ialt
2.83
g
Stivelse
1.5
g
Fedtsyrer
C16:0
5.09
g
C17:0
0.045
g
C18:0
2.34
g
C16:1, n-7
0.668
g
C18:1, n-9
9.27
g
C18:2, n-6
1.92
g
C18:3, n-3
0.167
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
7.48
g
Sum monoumættede
9.94
g
Sum polyumættede
2.09
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.167
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.92
g
Transfedtsyrer, total
0.036
g
Cholesterol
Cholesterol
53
mg
Aminosyrer
Isoleucin
530
mg
Leucin
920
mg
Lysin
1100
mg
Methionin
270
mg
Cystin
79
mg
Phenylalanin
470
mg
Tyrosin
370
mg
Threonin
470
mg
Tryptofan
110
mg
Valin
650
mg
Arginin
730
mg
Histidin
290
mg
Alanin
800
mg
Asparaginsyre
1000
mg
Glutaminsyre
1700
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
980
mg
Serin
550
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0582