Pølsebrød - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Pølsebrød
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
13.3 %
Fedt, total
13 %
Kulhydrat, total
73.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1068
kJ
Protein, total
8.7
g
total-N
1.5
g
Fedt, total
3.8
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.9
g
Kulhydrat, total
48
g
kulhydrat, tilgængelig
44
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
4
g
Alkohol
0
g
Aske
1.4
g
Vand
38.9
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.5
aTE
alfa-tokoferol
0.5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.118
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.067
mg
Niacin
1.53
NE
niacin
1
mg
tryptofans bidrag
1.53
mg
B6-vitamin
0.053
mg
Pantothensyre
0.5
mg
Biotin
1.9
μg
Folat
38
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
260
mg
Kalium, K
138
mg
Calcium, Ca
37
mg
Magnesium, Mg
21.3
mg
Phosphor, P
124
mg
Jern, Fe
1
mg
Kobber, Cu
0.094
mg
Zink, Zn
0.64
mg
Jod, I
20.7
μg
Mangan, Mn
0.6
mg
Chrom, Cr
6.2
μg
Selen, Se
2.65
μg
Nikkel, Ni
6.23
μg
Kulhydrater
Fructose
0.2
g
Glucose
0.1
g
Saccharose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.35
g
Fedtsyrer
C18:2, n-6
0.903
g
C18:3, n-3
0.1
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0
g
Sum monoumættede
0
g
Sum polyumættede
0.912
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.1
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.9
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
380
mg
Leucin
660
mg
Lysin
210
mg
Methionin
140
mg
Cystin
170
mg
Phenylalanin
460
mg
Tyrosin
210
mg
Threonin
260
mg
Tryptofan
92
mg
Valin
440
mg
Arginin
350
mg
Histidin
200
mg
Alanin
290
mg
Asparaginsyre
430
mg
Glutaminsyre
2800
mg
Glycin
370
mg
Prolin
1000
mg
Serin
460
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0580