Oksekød, inderlår uden kappe, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, inderlår uden kappe, rå
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
80 %
Fedt, total
20 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
472
kJ
Protein, total
22.3
g
total-N
3.6
g
Fedt, total
2.5
g
mættede fedtsyrer
1.1
g
monoumætt. fedtsyrer
1.2
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
74.2
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.4
μg
E-vitamin
0.118
aTE
alfa-tokoferol
0.118
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.055
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.18
mg
Niacin
10.1
NE
niacin
6.3
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.5
mg
Pantothensyre
0.9
mg
Biotin
0
μg
Folat
7
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
60
mg
Kalium, K
350
mg
Calcium, Ca
3.99
mg
Magnesium, Mg
22
mg
Phosphor, P
202
mg
Jern, Fe
2.4
mg
Kobber, Cu
0.09
mg
Zink, Zn
4.7
mg
Jod, I
0.8
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
6.5
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.075
g
C15:0
0.014
g
C16:0
0.632
g
C17:0
0.028
g
C18:0
0.306
g
C14:1, n-5
0.035
g
C16:1, n-7
0.148
g
C18:1, n-9
0.987
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.047
g
C18:3, n-3
0.031
g
C20:4, n-6
0.024
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.06
g
Sum monoumættede
1.19
g
Sum polyumættede
0.102
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.031
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.071
g
Transfedtsyrer, total
0.07
g
Cholesterol
Cholesterol
62
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
1700
mg
Lysin
1900
mg
Methionin
570
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
890
mg
Tyrosin
750
mg
Threonin
960
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1200
mg
Arginin
1400
mg
Histidin
790
mg
Alanin
1300
mg
Asparaginsyre
2000
mg
Glutaminsyre
3200
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
890
mg
Serin
890
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0419