Oksekød, inderlår uden kappe, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Oksekød

Oksekød, inderlår uden kappe, rå

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total80 %
   Fedt, total20 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi472kJ
Protein, total22.3g
   total-N3.6g
Fedt, total2.5g
   mættede fedtsyrer1.1g
   monoumætt. fedtsyrer1.2g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand74.2g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.4μg
E-vitamin0.118aTE
   alfa-tokoferol0.118mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.055mg
B2-vitamin, riboflavin0.18mg
Niacin10.1NE
   niacin6.3mg
   tryptofans bidrag3.83mg
B6-vitamin0.5mg
Pantothensyre0.9mg
Biotin0μg
Folat7μg
B12-vitamin1.4μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na60mg
Kalium, K350mg
Calcium, Ca3.99mg
Magnesium, Mg22mg
Phosphor, P202mg
Jern, Fe2.4mg
Kobber, Cu0.09mg
Zink, Zn4.7mg
Jod, I0.8μg
Mangan, Mn0.011mg
Chrom, Cr4μg
Selen, Se6.5μg
Nikkel, Ni0.7μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.075g
C15:00.014g
C16:00.632g
C17:00.028g
C18:00.306g
C14:1, n-50.035g
C16:1, n-70.148g
C18:1, n-90.987g
C20:1, n-110g
C18:2, n-60.047g
C18:3, n-30.031g
C20:4, n-60.024g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede1.06g
Sum monoumættede1.19g
Sum polyumættede0.102g
Sum n-3 fedtsyrer0.031g
Sum n-6 fedtsyrer0.071g
Transfedtsyrer, total0.07g

Cholesterol
Cholesterol62mg

Aminosyrer
Isoleucin1100mg
Leucin1700mg
Lysin1900mg
Methionin570mg
Cystin150mg
Phenylalanin890mg
Tyrosin750mg
Threonin960mg
Tryptofan230mg
Valin1200mg
Arginin1400mg
Histidin790mg
Alanin1300mg
Asparaginsyre2000mg
Glutaminsyre3200mg
Glycin1100mg
Prolin890mg
Serin890mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0419