Oksekød, mørbrad, afpudset, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
56.6 %
Fedt, total
40.5 %
Kulhydrat, total
2.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
594
kJ
Protein, total
20
g
total-N
3.2
g
Fedt, total
6.4
g
mættede fedtsyrer
2.7
g
monoumætt. fedtsyrer
2.7
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
1
g
kulhydrat, tilgængelig
1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
72.7
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.4
μg
E-vitamin
0.195
aTE
alfa-tokoferol
0.195
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.077
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.22
mg
Niacin
9.67
NE
niacin
6
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.33
mg
Pantothensyre
0.9
mg
Biotin
0
μg
Folat
12.3
μg
B12-vitamin
2.38
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
60
mg
Kalium, K
340
mg
Calcium, Ca
4.51
mg
Magnesium, Mg
22.9
mg
Phosphor, P
210
mg
Jern, Fe
2.47
mg
Kobber, Cu
0.09
mg
Zink, Zn
2.97
mg
Jod, I
0.8
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
23.2
μg
Selen, Se
9.1
μg
Nikkel, Ni
1.4
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.158
g
C16:0
1.58
g
C18:0
0.947
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.158
g
C18:1, n-9
2.53
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.474
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.68
g
Sum monoumættede
2.68
g
Sum polyumættede
0.631
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.474
g
Transfedtsyrer, total
0.147
g
Cholesterol
Cholesterol
58
mg
Aminosyrer
Isoleucin
960
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
510
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
800
mg
Tyrosin
670
mg
Threonin
860
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
670
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2800
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
830
mg
Serin
800
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0428