Kalvekød, helt magert - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Kalvekød
Kalvekød, helt magert
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
81.5 %
Fedt, total
18.5 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
449
kJ
Protein, total
21.6
g
total-N
3.5
g
Fedt, total
2.2
g
mættede fedtsyrer
0.9
g
monoumætt. fedtsyrer
1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
78.6
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.2
μg
E-vitamin
0.15
aTE
alfa-tokoferol
0.15
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.076
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.15
mg
Niacin
9.83
NE
niacin
6
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.408
mg
Pantothensyre
1.06
mg
Biotin
0
μg
Folat
7
μg
B12-vitamin
1.3
μg
C-vitamin
1
mg
Mineraler
Natrium, Na
55
mg
Kalium, K
370
mg
Calcium, Ca
7.61
mg
Magnesium, Mg
20
mg
Phosphor, P
181
mg
Jern, Fe
1.5
mg
Kobber, Cu
0.075
mg
Zink, Zn
3.4
mg
Jod, I
1.7
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
5.2
μg
Selen, Se
3
μg
Nikkel, Ni
0.9
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.064
g
C15:0
0.016
g
C16:0
0.542
g
C17:0
0.024
g
C18:0
0.263
g
C14:1, n-5
0.032
g
C16:1, n-7
0.128
g
C18:1, n-9
0.844
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.04
g
C18:3, n-3
0.024
g
C20:4, n-6
0.024
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.909
g
Sum monoumættede
1.03
g
Sum polyumættede
0.088
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.024
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.064
g
Transfedtsyrer, total
0.061
g
Cholesterol
Cholesterol
59
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1000
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
520
mg
Cystin
170
mg
Phenylalanin
830
mg
Tyrosin
730
mg
Threonin
860
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
690
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
2900
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
930
mg
Serin
860
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0111